Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: CreateProcess Failed; Error 740

  1. #1
    Spybot Advisor Team [Retired] md usa spybot fan's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,879

    Default CreateProcess Failed; Error 740

    Charlie Brown:

    Please see:

    Getting an answer is one thing, learning is another.


    Microsoft Windows XP Home Edition running on a 2.40GHz IntelŪ PentiumŪ 4 Processor with 512 MB of RAM and a 533 MHz System Bus.

  2. #2
    Spybot Advisor Team [Retired] md usa spybot fan's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,879

    Default

    Charlie Brown:

    Please see:

    Getting an answer is one thing, learning is another.


    Microsoft Windows XP Home Edition running on a 2.40GHz IntelŪ PentiumŪ 4 Processor with 512 MB of RAM and a 533 MHz System Bus.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    8

    Default my mistake.. it is the CreateProcess Failed; Error 740

    I'm simly trying download 'spybotd160' to make me the administrator of Spy Bot on my computer. It says the requested file requires elevation.

    I tried to remove or clean-up a Trojan on my computer, but it said that I need to be the administrator to do so. Thank you so much for assisting me.

  4. #4
    Senior Member drragostea's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    @Home
    Posts
    3,699

    Default

    First clarify your OS (Operating System).

    Are you using any firewall? Any anti-virus?

    This situation sounds like you need assistance in the Malware Forums.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    8

    Talking error 740

    I'm using McAfee Antivirus program and the firewall that is included with firewall that came with my computer. Any suggestions? I used McAfee Stinger to rid the 'Banker Trojan Virus'. Now I'm just trying to install Spybot, so I can execute administrator processes.

  6. #6
    Senior Member drragostea's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    @Home
    Posts
    3,699

    Default

    Quote Originally Posted by drragostea View Post
    First clarify your OS (Operating System).

    This situation sounds like you need assistance in the Malware Forums.
    Read above.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    8

    Default Windows. Gateway laptop

    not sure if that is what you want.

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    586

    Smile

    Charlie Brown,

    If you are simply wanting to run Spybot as administrator in Visa, see http://www.spybot.info/en/faq/42.html

    Hope this helps

  9. #9
    Senior Member drragostea's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    @Home
    Posts
    3,699

    Default

    Hi,

    Is the OS (Operating System) a Windows XP or Windows Vista?

    If so, following the link in Greyfox's post.

    Have attempted to remove the 'trojan' in 'Safe Mode'? What is Spybot-SD detecting?
    It is better safe than sorry. I would suggest you start a thread in the Malware Forums with a HiJack This log. A malware fighter will help you.
    --
    Consider posting in the Malware Removal forum and having someone take a look at your system.

    If you decide to have an experienced malware removal specialist assist you, please follow the procedure in this link to run scans and produce a HijackThis log:
    -

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    8

    Question Registry, Trojan virus & elevate to administrator inquiry

    Sorry that I haven't been too helpful on describing the problems that I am having, but I did find the location of a Trojan on my Registry and have no experience dealing with that part of my computer. See below please:

    I cannot remove the Banker Trojan virus, located :{SBl $EBFB4022} Browser Helper Object.

    After runing SpyBot, it asks me if I want it to fix the problems and I say yes, but it tells me that I need to run the application elevated as an administrator. I used the Help tab and did in fact change my status to administrator, but it still gives the same message.

    I can try to go delete that registry file that it gives me, but am unsure if that will cause me more problems.

    Please help if you guys can.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •