Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 10 of 47

Thread: Immunization dont work

  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Laval, Québec, Canada
    Posts
    38

    Default Immunization dont work

    I just updated my spybot 1.6.0.31 and immunized but got 29962 items that dont word for Firefox.



    Why ?

    Solutions ?

  2. #2
    Senior Member drragostea's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    @Home
    Posts
    3,699

    Default

    What Operating System are you running?
    Try this:
    Open Spybot-SD>click on the Immunize tab> and click on the Immunize button (Green Cross).

    See how it goes.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Laval, Québec, Canada
    Posts
    38

    Default

    Sorry, i run XP home

    I know how to immunize, dont work, never see that

  4. #4
    Senior Member drragostea's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    @Home
    Posts
    3,699

    Default

    Quote Originally Posted by piranha View Post
    never see that
    Never see what?
    Have you clicked on the Green Cross?

    What version of Mozilla Firefox are you running?

  5. #5
    Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Laval, Québec, Canada
    Posts
    38

    Default

    Quote Originally Posted by drragostea View Post
    Never see what?
    Have you clicked on the Green Cross?

    What version of Mozilla Firefox are you running?
    yes i did click on the green cross. I used SB since many years, i know how to immunize

    I used FF v2.0.0.17 because my old pc dont like v3

    I read "Various reasons for incomplete immunization", i dont use any of these apps

  6. #6
    Member of Team Spybot PepiMK's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Planet Earth
    Posts
    3,387

    Default

    Sorry, I added Firefox 2 to the sticky post as well
    Just remember, love is life, and hate is living death.
    Treat your life for what it's worth, and live for every breath
    (Black Sabbath: A National Acrobat)

  7. #7
    Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Laval, Québec, Canada
    Posts
    38

    Default

    Quote Originally Posted by PepiMK View Post
    Sorry, I added Firefox 2 to the sticky post as well
    ok but not sure to understand your instructions....

    In my administrator profiles, I only have an "hostperm.1" file of 957 ko....

    In my limited rights profiles, I only have "permissions.sqlite" file (0 ko)

    So what I have to do ?
    Last edited by piranha; 2008-11-14 at 01:24.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2

    Default Also having this problem

    I'm also having this problem. No firefox immunizations occur. This worked fine for me when I was running XP, but I've recently upgraded to Vista and it fails.

    I have neither of the files listed in the sticky thread in my Profiles/xxx.default directory, so I'm not sure where to go from here.

    I'm currently running Mozilla Firefox version 2.0.0.18, but will try upgrading and see if that makes a difference.

    Thanks!

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2

    Default

    FYI, I upgraded to Firefox 3.0.4 and the immunizations worked fine. So v2 is definitely the issue, even though the instructions in the sticky thread didn't work.

  10. #10
    Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Laval, Québec, Canada
    Posts
    38

    Default

    i am still with FF v2.0.0.18 and have now more than 30000 items not immunized

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •