Results 1 to 4 of 4

Thread: Administrator

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3

    Default Administrator

    I have windows 7. I cannot run as Administrator. I right click on Spybot and click on Run AS Administrator and when I try and fix my problems it still says I have to Run As Administer. Please help.
    Last edited by tashi; 2010-03-17 at 17:26. Reason: Moved from the Tavern

  2. #2
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    32,789

    Default

    Hello mle4313,

    "On Windows Vista and Windows 7, Spybot-S&D might tell you that you are not authorized to perform some actions, since they require Administrator rights. You can solve this problem as follows:

    1. Right-click the Spybot - Search & Destroy entry in your start menu, instead of just left-clicking to start it.
    2. Choose Run as administrator from the context menu."

    From our FAQ here: http://www.safer-networking.org/en/faq/42.html

    There is also a screen shot which should help.

    Best regards.
    Microsoft MVP. Consumer Security 2006-2014


  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    3

    Default Admininistrator

    This is what I am doing. I am opening spybot and right clicking on Run as Administrator. It WILL NOT WORK.

  4. #4
    Senior Member spybotsandra's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    5,276

    Default

    Hello,

    Please try this:
    rightclick the Spybot icon, select Properties, Compatibility Tab, and under Privilege level, checkmark "Run this program as an administrator", then click Apply, and OK.

    Best regards
    Sandra
    Team Spybot
    Follow Spybot on Twitter

    There is no support for unsolicited PM requests available. Please use the board section which accords to your product. Thanks.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •