Search:

Type: Posts; User: CharlesF; Keyword(s):

Search: Search took 0.19 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    1,583

    1.6.2.x and Win 98

    Can anyone confirm that they have Spybot v1.6.2.x working under Win 98? I can't seem to get it working under Win98 (symptoms below). I first installed it over the previous version. When this didn't...
  2. Replies
    3
    Views
    5,535

    I don't agree with your implication. Many people...

    I don't agree with your implication. Many people have multiple systems, some of which are used by family members who are very inexperienced computer uses.

    I usually place a silent install...
  3. Replies
    0
    Views
    1,010

    Silent start of new version of Spybot

    Does anyone know if there is way to suppress the startup wizard when a new version of Spybot is run for the first time.

    Thanks
    Charles
  4. Replies
    2
    Views
    4,737

    Odd .scr files in Spypot folder

    Has anyone else noticed a number of odd .scr files in their Spybot program folder?

    Before I zap them, does anyone know if they are related to Spybot in some way?

    Regards,
    Charles
  5. Replies
    2
    Views
    1,118

    v1.6 and Windows 98

    Can anyone comment on whether the resource problems when running "Check for Updates" under Windows 98 still exist with v1.6.x Final.

    Thanks,

    Regards,
    Charles
  6. Replies
    16
    Views
    4,222

    Why only on W2k? Regards, Charles

    Why only on W2k?

    Regards,
    Charles
  7. Replies
    16
    Views
    4,222

    Scan finally completed sometime overnight on the...

    Scan finally completed sometime overnight on the W2K station. Nothing found.

    Regards,
    Charles
  8. Replies
    16
    Views
    4,222

    Problem does not happen on my old Win98 station...

    Problem does not happen on my old Win98 station or my XP notebook (both of which are actually used day-to-day).

    Regards,
    Charles
  9. Replies
    16
    Views
    4,222

    OK. I've cleared all browser caches and ALL user...

    OK. I've cleared all browser caches and ALL user temp folders. Same problem.
    The scan reaches around 13400 and then slows to a crawl.
  10. Replies
    16
    Views
    4,222

    Not recently. I'll do that and see what happens....

    Not recently. I'll do that and see what happens. FYI, this is an old W2k station that is only used to evaluate software. It's image of C:, last created 2 years ago, is restored after each evaluation...
  11. Replies
    16
    Views
    4,222

    Scan sort of stuck on Virtumonde.dll

    After applying today's updates, the scan seems to be stuck on Virtumonde.dll. The scan is advancing slowly, but it's been on Virtumonde.dll for a good 40 minutes.

    Anyone have any idea?

    Regards,...
  12. Replies
    85
    Views
    83,885

    You guys have outdone yourselves. My average...

    You guys have outdone yourselves.

    My average scan times have gone from about 50 minutes to under 15. Wow! Well done (1.6 Beta 1 vs 1.5.x)

    Regards,
    Charles
  13. Replies
    6
    Views
    2,280

    I've had the problem with no apps running. ...

    I've had the problem with no apps running.

    Regards,
    Charles
  14. Replies
    6
    Views
    2,280

    I've had GDI resource problem after installing...

    I've had GDI resource problem after installing 1.5.2 on a number of W98 systems. The problem only occurs when I run the updater. Scans and immunizations work fine.

    Regards,
    Charles
  15. Is this the feature where when I fetched updates...

    Is this the feature where when I fetched updates using 1.4, 1.5 was downloaded and tried to install itself?

    How can I prevent this from happening when I update my other system using 1.4. Is there...
  16. Replies
    1
    Views
    1,219

    2008-01-30 Update

    Anyone else having problem retrieving updates today (11:1 EST) using either V1.4 or v1.5. I'm getting Checksum errors on all the servers for the detection updates.

    Regards,
    CharlesF
  17. Replies
    21
    Views
    6,366

    FYI, the latest beta...

    FYI, the latest beta (SpybotSD.exe-1.5.1.16-2007-09-24-issues-76-78-79-84-85 fixed ALL my outstanding problems running 1.5 under Win98SE.

    Thanks to the Team

    Regards,
    Charles
  18. Replies
    21
    Views
    6,366

    Tashi, MS's support for W98SE is neither here...

    Tashi,

    MS's support for W98SE is neither here nor there. I have an app that only runs under Win98SE. And until I move to some kind of virtualized solution, or find another equivalent app, I'll be...
  19. Replies
    21
    Views
    6,366

    Can anyone at Safer Networking confirm that...

    Can anyone at Safer Networking confirm that Spybot updates will continue to work with v1.4 for the foreseeable future.

    Thanks
  20. Replies
    21
    Views
    6,366

    Problems with Spybot v1.5.15 on W98SE

    Is anyone having these kinds of problems with Spybot 1.5.15 running under Windows 98SE.

    1. Spybot takes almost 2 minutes to open its UI

    2. After I succussfully retrieve updates, and try to...
  21. Replies
    8
    Views
    2,323

    It's the 32bit version. Regards, Charles

    It's the 32bit version.

    Regards,
    Charles
  22. Replies
    8
    Views
    2,323

    I've started getting STOP blue screens since...

    I've started getting STOP blue screens since upgrading to 1.5.x. Although I not sure th 2 are related, disabling Teatimer seems to "fix" the problem.

    I'll continue monitoring things and report...
Results 1 to 22 of 22