Search:

Type: Posts; User: DaveCInOz; Keyword(s):

Search: Search took 0.20 seconds.

  1. Replies
    65
    Views
    28,145

    Well, there you go. I didn't even know it was...

    Well, there you go. I didn't even know it was there, so that still proves my point that it's not internet explorer related (in my case at least) as that browser has never been launched on the laptop.
  2. Replies
    65
    Views
    28,145

    I don't use internet explorer, I have NEVER used...

    I don't use internet explorer, I have NEVER used internet explorer on the laptop, heck, the laptop doesn't even HAVE internet explorer installed, it has Microsoft Edge - so I'm at a loss to see how...
  3. Replies
    25
    Views
    10,594

    Shocking

    ONE MONTH on from my post - and longer for others - and not a single post from the developers ??

    W_T_F is going on ? - don't they care or don't they read their own forums ?

    Whichever one it is,...
  4. Replies
    25
    Views
    10,594

    Until ? IF, seems more likely at the moment,...

    Until ?

    IF, seems more likely at the moment, given the overwhelming silence from them :(
  5. Replies
    25
    Views
    10,594

    Disappointed ..

    ... that, 1 week later (from my thread) and longer, for others, there's no reply from anyone in authority here.

    I've always been a big fan of Spybot, but this lack of response on their official...
  6. Replies
    25
    Views
    10,594

    Ditto

    Having exactly the same problem as a LOT of others seem to be...

    Windows 10, Spybot 2.5.42.0 (uninstalled and re-installed) to no effect.

    Would be nice to see some responses from admin other...
Results 1 to 6 of 6