Page 2 of 10 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 11 to 20 of 92

Thread: Can't connect to server?

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1

    Default Same problem

    I tried to update yesterday, 25 Feb, and got the message 'cannot find server' and had to abort. Same today.
    Apparently I don't have permission to access the safer networking page either!
    I now have no version of Spybot on my PC.

    Can anyone suggest a solution, please?

  2. #12
    Member of Team Spybot PepiMK's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Planet Earth
    Posts
    3,593

    Default

    Yes, see above...
    It's not your fault, it's the servers...
    The night shift techs have relayed it to the daytime shift techs, but those probably think that an Apache is a Native American and not a server software, and are still waiting for the translator instead of fixing the server

    (good thing we've at least moved the forum to a new server already)
    Just remember, love is life, and hate is living death.
    Treat your life for what it's worth, and live for every breath
    (Black Sabbath: A National Acrobat)

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3

    Default Download updates failing

    Can download 1.5.2 Ok, BUT since the prog can't get any download update files, it can't run!

    And there isn't any longer any list of update sites - where has that gone?

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    6

    Default

    Any news?

    What be the latest?

    Have installed v1.5.2.20, immunized but can't run scan until I download / install detection updates.

    Is there a location elsewhere and I can download detection updates manually?

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    456

    Default Server move

    Because of the current problems with our hoster 1&1, we just decided to prepone the planned move of our web server www.safer-networking.org to a new hoster and to do it right now.

    So the site will be back soon. DNS records will take a while to be updated world-wide, but we will try to do the move as smooth as possible.

    Stefan

  6. #16
    Member of Team Spybot PepiMK's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Planet Earth
    Posts
    3,593

    Default

    Meanwhile, if you uncheck the Download updates immediately option inside the installer, you can install it.
    A manual updater is available here on one of our secondary servers
    Just remember, love is life, and hate is living death.
    Treat your life for what it's worth, and live for every breath
    (Black Sabbath: A National Acrobat)

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3

    Default Updater

    Thank You!!!!!

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    6

    Default

    Yeah, did untick the box and so installed no problem, thanks for link, scan was very short...not sure it did everything...hmmm

  9. #19
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    5,263

    Default

    Hello,

    Please run Spybot - Search & Destroy and switch to "Advanced mode" via the menu bar item "Mode" and select "Settings" --> "File Sets" in the left bar. There, please right-click somewhere into the list and choose "select all available checks".

    Best regards
    Sandra
    Team Spybot

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    6

    Default

    Thanks, the scan is now running through everything and taking longer as I would expect. Much appreciated.

    Is this something that changed in v1.5?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •