Results 1 to 6 of 6

Thread: Spybot-S&D Updater => Error in Column Titles

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Member Becky's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    37

    Default Spybot-S&D Updater => Error in Column Titles

    Check the Titles, says:
    Update Info Date Date
    should says:
    Update Info Size Date

    I know it is a low priority, but what a software it is when users report small thinks like this one!

  2. #2
    Member Becky's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    37

    Default

    Quote Originally Posted by Becky View Post
    Check the Title, it says:
    Update Info Date Date
    should says:
    Update Info Size Date

    I know it is a low priority, but what a software it is when users report small things like this one!
    Sorry, things like...

  3. #3
    Member Becky's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    37

    Question Where was it moved?

    I posted a bug in update title, it says it was moved. But where ?

  4. #4
    Spybot Advisor Team [Retired] md usa spybot fan's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,859

    Default

    Becky:

    Your thread is now in the Spybot-S&D Beta forum. I assume that it was move from Spybot-S&D forum where you originally posted it so that it would possibly get more attention from "Team Spybot" members then if were in the Spybot-S&D forum.
    Last edited by md usa spybot fan; 2008-03-27 at 20:10.

    Getting an answer is one thing, learning is another.


    Microsoft Windows XP Home Edition running on a 2.40GHz Intel® Pentium® 4 Processor with 512 MB of RAM and a 533 MHz System Bus.

  5. #5
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,716

    Default

    Yes, sorry apprantly the 'follow me link' didn't take.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

  6. #6
    Spybot Advisor Team [Retired] md usa spybot fan's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,859

    Default

    tashi:

    The link for the original posting the Spybot-S&D forum seems ok to me:

    It seems to point the thread in the new location.

    Getting an answer is one thing, learning is another.


    Microsoft Windows XP Home Edition running on a 2.40GHz Intel® Pentium® 4 Processor with 512 MB of RAM and a 533 MHz System Bus.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •