Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 37

Thread: Error Message During SpyBot Scan

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    4

    Default Error Message During SpyBot Scan

    " There were problems in the include file C:\Program Files\Spybot-search Destroy\Includes\Trojans.sbi
    See 'Include errors.log' for details. " Any ideas what this is, I have no clue. I followed the path but did not see a Trojans.sbi but there is one called Trojans & TrojansC.

  2. #2
    Senior Member drragostea's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    @Home
    Posts
    3,674

    Default

    Hello, honda. Please download the latest version of Spybot-SD and download all the latest update. Thanks.

    http://www.safer-networking.org/en/mirrors/index.html

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    4

    Default Ref: Error Msg

    Thankyou for the help and link.

  4. #4
    Senior Member drragostea's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    @Home
    Posts
    3,674

    Default

    Hi. Did it solve the problem?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8

    Default Problem scanning

    Hello:
    During scanning, I get the message:
    There were problems in the include file C:\Program Files\Spybot-search Destroy\Includes\Trojans.sbi
    See 'Include errors.log' for details.
    I checked for updates and there weren't any, I also deleted temporary internet files. The scan also freezes when it is almost complete.
    What should I do?
    Thanks

  6. #6
    Spybot Advisor Team [Retired] md usa spybot fan's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,859

    Default

    proxier:

    Please read post #3 in this thread:

    Getting an answer is one thing, learning is another.


    Microsoft Windows XP Home Edition running on a 2.40GHz IntelŪ PentiumŪ 4 Processor with 512 MB of RAM and a 533 MHz System Bus.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8

    Default errors.log

    Thanks, I will try that

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8

    Default No more error message but...

    I don't get the error message anymore while running the scan with the new version of 1.5.2. but the scan still freezes when it is almost done (about when it is done 6/8 of the way).
    Thanks, please help.

  9. #9
    Senior Member drragostea's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    @Home
    Posts
    3,674

    Default

    Refer to:

    http://forums.spybot.info/showthread.php?t=28256

    proxier, around what "entry" does Spybot-SD stall at? Example: 12345/20000 Zlob.
    Have you tried cleaning the cache, temp. files, and cookies from your browsers? Also, have you defragmented you drive/
    Last edited by drragostea; 2008-05-20 at 06:48.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8

    Default My scan freezes...

    drragostea:
    Thanks, I will try that suggestion.....
    proxier

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •