Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 42

Thread: Spybot-S&D 1.6, Release Candidate 2

  1. #21
    Senior Member dj.turkmaster's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    TURKEY/Ankara
    Posts
    139

    Default

    Didn't encounter any problems yet.
    I am sorry if this has been discussed before (probably it has) what happened to the eraser function in the context menu? it was a cool function and stronger than unlocker.
    DOCTUS.ORG Turkish security forum

  2. #22
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Farnham, Quebec
    Posts
    8

    Default

    Quote Originally Posted by ricari View Post
    Trying to download but KIS 8.0.0.357 is blocking the download with this message:

    The objet is INFECTED. The virus discovered is Trojan-GameThief.Win32.OnLineGames.arut.

    Downloaded now and didn't get a message from KIS.

    P.S.

    Install ok.

    Still don't have protection for FireFox 3 final.
    Last edited by ricari; 2008-07-04 at 20:16.

  3. #23
    Member Zer0 Voltage's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Right behind you... BOO!
    Posts
    49

    Default

    Quote Originally Posted by PepiMK View Post
    @ZerO Voltage: those others do use DLLs that plug into Explorer. While possible, this would make both a 32 and 64 bit version necessary and of course creates additional memory footprint which I wanted to avoid.
    Bummer. Any other solutions then? My searches have turned up nothing, but then I'm not even too sure what to search on for this.


    Quote Originally Posted by PepiMK View Post
    spybotsd_includes.exe is the manual version of the weekly update. If it would be integrated, we would have to update the main installer once a week. And then, many people wanting the manual update would probably download the full installer every week (then nearly 18 MB) instead of the single manual update (2-3 MB).
    spybotsd_includes.exe is not absolutely necessary though, calling the updater after installing works as well, doing it automatically during installation is just an attempt to avoid situations where users ignore the information they need to use the update once first
    I think I figured out what happened here. I either only got a partial spybotsd_includes.exe file or the installer or downloader created a 0 byte spybotsd_includes.exe file when it failed to download completely. This would obviously still be allowed to run because it existed with the proper name (which appeared as SPYBOT~1.EXE after 8dot3 short name conversion) and had a .EXE extension, but upon running would fail as I described because it either contained nothing or was corrupted. And the main installer waited because it still saw a SPYBOT~1.EXE process running.

    I'm not sure how to address that if the file changes so frequently though. Perhaps the installer could do some sort of file verification or validation on the file after downloading it?


    Quote Originally Posted by PepiMK View Post
    Folder integration is with SDFiles.exe /register only, need to update installer itself as well since /register was intended as a worst-case and debugging help only
    Yup, that did it. In fact, selecting folders is even more efficient since the entire file list appears at once (rather than seeing them "pop in" one at a time like when selecting multiple files). I also notice that when selecting multiple files I occasionally get duplicate entries for the same files, but that doesn't happen with folder selections either.


    Quote Originally Posted by PepiMK View Post
    TeaTimer crash is now being tested here, might even have to do with the remember issue...
    Just to be clear, the "remember issue" doesn't seem resolved regardless of the error. Knowing it would crash if I tried stopping/restarting, I also tried changing those selections and rebooting cleanly without manually stopping TeaTimer - and even after the clean reboot the settings still reverted back.


    Quote Originally Posted by dj.turkmaster View Post
    what happened to the eraser function in the context menu? it was a cool function and stronger than unlocker.
    It's still there if you select files - but not if you select folders.

    But it's not selected by default during installation, so you may not get it if you didn't manually select it then.

    @PepiMK:

    Can the "Erase using Spybot-S&D" context menu entry be added to folder selections too?

    Also, perhaps consider some consistency between this and the new "Scan using Spybot-Search&Destroy" context menu entry. They should probably both either say "... Spybot-S&D" or "... Spybot-Search&Destroy". I think using the abbreviated "... Spybot-S&D" is cleaner and helps avoid increasing the context menu width.

    Thanks!

  4. #24
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    12

    Default beta ?

    i have a ?. i have installed 1.6.0.25 beta
    do i have to uninstall that before i update to r c.2 or can i install it over 1.6.0.25 beta. also the first beta is working great, no probs.

  5. #25
    Senior Member dj.turkmaster's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    TURKEY/Ankara
    Posts
    139

    Default

    nope. It's not added to the installer
    DOCTUS.ORG Turkish security forum

  6. #26
    Spybot Advisor Team [Retired] md usa spybot fan's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,859

    Default

    dj.turkmaster:

    This is just a usage hint and in no way is it intended to be a criticism. If you use Alt + Print Screen rather than Ctrl + Print Screen, just the active window is copied to the clipboard rather than the entire screen.

    Regards,
    md usa spybot fan

    Getting an answer is one thing, learning is another.


    Microsoft Windows XP Home Edition running on a 2.40GHz IntelŪ PentiumŪ 4 Processor with 512 MB of RAM and a 533 MHz System Bus.

  7. #27
    Member of Team Spybot PepiMK's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Planet Earth
    Posts
    3,571

    Default

    TeaTimer issue fixed.

    @Always Confused:
    Warn on immunizing if browser is open
    I must admit that code still wasn't enabled, did so now. Immunization page will, upon showing it the first time in an usage session, tell you which browsers it found open that should be closed instead.

    @tchiss:
    The heuristics are a bit annoyingly aggressive, will improve with time.

    @ME_2&:
    Yes, we noticed some graphical glitches with the icons on 98 and ME I think. But decided it was cosmetical only and we wouldn't give up on png quality for those Windows versions (we briefly thought about an additional set of icons, but that would either mean a lot of additional code, or additional need for system resources).

    @dj.turkmaster:
    Wow, wouldn't have thought someone would actually like that feature, there's been about no feedback on it at all I think, except for people mixing it up with the Shredder feature, which was the main reason we removed it.
    Guess we'll have to give it some thought on how to make it available for those who like it

    @ricari:
    I think I saw somewhere else that the problem was with the AppData value in the registry path for Shell Folders (sorry that I didn't go into detail, will once I looked deeper into it; there's also a post "somewhere" :D on this forum dealing with it ).

    -
    I'll address more of the open things tomorrow, getting late today, but I wrote myself notes to e.g. look at the stats dates, K-Meleon, AppData (FF3) issue...
    Just remember, love is life, and hate is living death.
    Treat your life for what it's worth, and live for every breath
    (Black Sabbath: A National Acrobat)

  8. #28
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    12

    Default

    dj.turkmaster
    thanks for your reply,
    rockiee

  9. #29
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Farnham, Quebec
    Posts
    8

    Default

    Thanks PepiMK,

    I have 3 computors running on Vista and only one of my computor has a problem for FireFox 3.

  10. #30
    Member Zer0 Voltage's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Right behind you... BOO!
    Posts
    49

    Default

    Quote Originally Posted by PepiMK View Post
    ...except for people mixing it up with the Shredder feature, which was the main reason we removed it.
    Plausible assumption, since apparently that's what I did...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •