Results 1 to 7 of 7

Thread: Spybot and Ad-Aware ignore issue

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    5

    Default Spybot and Ad-Aware ignore issue

    I have both on my system. I am running 1.6.0.27. When I start Spybot it recognizes Ad-Aware as installed and gives me a warning about compatibility with three choices, yes (to go to the website), cancel, and ignore(to not see the warning again).

    When i click on ignore, the window goes away, but still pops up every time I start Spybot. I thought ignore meant that it would not anymore? Any way to turn this warning off? I have had no issues with Spybot and Ad-Aware.

    **Update** Nevermind. Sorry. I found another post with this issue.
    Last edited by tigreseis; 2008-07-05 at 20:25.

  2. #2
    Member of Team Spybot PepiMK's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Planet Earth
    Posts
    3,575

    Default

    1.6.0.27 is RC 1

    Would be nice to get feedback that it does no longer happen in RC 2 anyway
    Just remember, love is life, and hate is living death.
    Treat your life for what it's worth, and live for every breath
    (Black Sabbath: A National Acrobat)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    23

    Default

    Quote Originally Posted by PepiMK View Post
    1.6.0.27 is RC 1

    Would be nice to get feedback that it does no longer happen in RC 2 anyway
    It does happen.

  4. #4
    Member Zer0 Voltage's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Right behind you... BOO!
    Posts
    49

    Default

    Quote Originally Posted by Soultrain View Post
    It does happen.
    Actually, for me it doesn't.

    With RC2, clicking on Ignore the first time that message appears gets rid of it for good.

  5. #5
    Guest
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    34

    Default

    I agree with Zer0 Voltage: only one appearance of the Ad-Aware warning; clicking "Ignore" makes it go away and stay away.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    23

    Default

    Quote Originally Posted by Zer0 Voltage View Post
    Actually, for me it doesn't.

    With RC2, clicking on Ignore the first time that message appears gets rid of it for good.
    You're right.
    The warning appeared, at least, 3 times to me when I installed RC2.
    I didn't open Spybot S&D after a few days. Yesterday, I opened it to perform a scan and it did not warn me for Ad-Aware.


  7. #7
    Spybot Advisor Team [Retired] md usa spybot fan's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,859

    Default

    The warning does not reappear in the final Spybot 1.6 (1.6.0.30) after using the "Ignore" option either.
    Last edited by md usa spybot fan; 2008-07-08 at 14:12.

    Getting an answer is one thing, learning is another.


    Microsoft Windows XP Home Edition running on a 2.40GHz IntelŪ PentiumŪ 4 Processor with 512 MB of RAM and a 533 MHz System Bus.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •