Page 9 of 9 FirstFirst ... 56789
Results 81 to 87 of 87

Thread: MS Message: System Settings Protector has encounted a problem and needs to close

  1. #81
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by spybotsandra View Post
    Hello,

    Everyone with the problem please send an e-mail to:
    detections(at)spybot.info and you will get a new TeaTimer version that will fix this problem.

    Best regards
    Sandra
    Team Spybot

    Rappel :Message d'erreur
    System settings protector

    System settings protector a rencontré un problème et doit fermer. Nous vous prions de nous excuser

    pour le désagrément encouru.

    Signature de l"erreur
    AppName: teatimer.exe AppVer: 1.6.2.23 ModName: kernel32.dll
    ModVer: 5.1.2600.2180 Offset: 0001eb33

    N.B. : Antivirus : Avast 4.8

    Best regards
    as_floussou

  2. #82
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    12

    Default

    Hi, everybody!

    Teatimer starts and gets stable with Windows, but no icon on system tray...no solution yet?

    Someone with this problem have a solution?

    I'll be waiting...

    Big hug!

  3. #83
    Spybot Advisor Team [Retired] md usa spybot fan's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,859

    Default

    andre.ledo:

    Make sure the "Spybot-SD Resident" icon is not set to "Always hide":
    • Right-click the taskbar, and then click Properties.
    • On the Taskbar tab, under Notification area, select the Hide inactive icons check box.
    • Click Customize.
    • In the Name column, click "Spybot-SD Resident".
    • In the Behavior column, may sure "Always hide" is not selected. Select "Hide when inactive" and then click OK.
    • On the Taskbar tab, click Apply.

    Getting an answer is one thing, learning is another.


    Microsoft Windows XP Home Edition running on a 2.40GHz Intel® Pentium® 4 Processor with 512 MB of RAM and a 533 MHz System Bus.

  4. #84
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1

    Default

    I got the exact same errors after updating. The second one says "application error - unable to create tray icon" and a bunch of other hex crap. I'm removing your program and will wait until the next big release. Hopefully you'll have it fixed by then. LAME.

  5. #85
    Member of Team Spybot PepiMK's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Planet Earth
    Posts
    3,571

    Default

    @sbarnold: are you sure you have updated? That error was already fixed in the TeaTimer update a few weeks ago.

    @andre.ledo: could you check if other icons are missing as well? So far, I've heard from various cases that e.g. McAfee icons do not appear either.
    Just remember, love is life, and hate is living death.
    Treat your life for what it's worth, and live for every breath
    (Black Sabbath: A National Acrobat)

  6. #86
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    12

    Default

    Quote Originally Posted by md usa spybot fan View Post
    andre.ledo:

    Make sure the "Spybot-SD Resident" icon is not set to "Always hide":
    • Right-click the taskbar, and then click Properties.
    • On the Taskbar tab, under Notification area, select the Hide inactive icons check box.
    • Click Customize.
    • In the Name column, click "Spybot-SD Resident".
    • In the Behavior column, may sure "Always hide" is not selected. Select "Hide when inactive" and then click OK.
    • On the Taskbar tab, click Apply.

    Hi, MD!

    Tanx for your answer!

    No icon with the "Always Hide" set. All with "Hide When Incactive" set.

    Answering our big friend PepiMK (Hi!), no missing icons at all. All fine.

    I got new updates last saturday. After that I turned off.

    Today, at Win startup, Teatimer tray icon appeared.

    I'll let you all know if it goes off next boot.

    Big Hug!

  7. #87
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    12

    Default

    Quote Originally Posted by andre.ledo View Post
    Hi, MD!

    Tanx for your answer!

    No icon with the "Always Hide" set. All with "Hide When Incactive" set.

    Answering our big friend PepiMK (Hi!), no missing icons at all. All fine.

    I got new updates last saturday. After that I turned off.

    Today, at Win startup, Teatimer tray icon appeared.

    I'll let you all know if it goes off next boot.

    Big Hug!


    Morning, everybody!


    Today, no Teatimer icon on system tray...as usual this days...

    Teatimer working fine...

    SDHelper working fine...

    SB-S&D working fine...

    Getting all updates, as it should...

    ...but no icon...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •