Results 1 to 4 of 4

Thread: Ongoing Problem, help please!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    14

    Default Ongoing Problem, help please!

    Okay you guys, I didn't want to post anything about this, cuz I figured I'd read thru here and figure out how to fix it on my own, but I haven't been able to.

    Every time I run Spybot lately, it scans just fine, finds my problems, then when I go to "Fix Selected Problems", it starts, but then freezes and stops responding. I have the newest version of Spybot, no updates are available. I've tried shutting down everything by doing a cntrl, alt, delete, and shutting down everything but explorer and systray. Still doesn't work.

    I am (unfortunately) running Windws ME (borrowed the 'rents computer).

    Please, I am at my wits end, and starting to get really pissed about this. I have 50 cases of "crap" that spybot is finding, but I can't GET RID OF THEM!! Anyone know what the deal is? I would appreciate any help. I'm not the most technical person, so bare with me!! =)

    Erika

  2. #2
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,485

    Default

    Hello.
    Have you tried scanning in Safe Mode?

    1) Reboot your computer into SafeMode by doing the following:
    • Restart your computer
    • After hearing your computer beep once during startup, but before the Windows icon appears, begin tapping F8.
    • Instead of Windows loading as normal, a menu should appear
    • Select the first option, to run Windows in Safe Mode.


    2) Open Spybot-S&D while still in safe mode.
    1. Close all browsers, check for problems and fix everything found in red
    2. Repeat until no more items are found in red

    a) Close Spybot-S&D
    b) Reboot back into Windows

    Let us know how it goes.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    14

    Default

    Thanks for your reply!!

    Yes, I did try it in safe mode. I didn't think about it till after I had posted, but yeah, tried it, and it still stops responding.

  4. #4
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,485

    Default

    Hello.

    Could you do the following so someone can take a look at the system.

    BEFORE you post a log, and who will advise you. Preliminary Steps
    Start a topic here:
    Malware Forum

    Obviously you can forget the Spybot-S&D part, but please post a HJT log in the hjt forum:

    Cheers.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •