Results 1 to 2 of 2

Thread: KillSec & Teslaplus - unable to fix

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    24

    Default KillSec & Teslaplus - unable to fix

    Hi

    I have managed to get rid of most of my trojans by using Spybot - thanks! Unfortunately I cannot get rid of KillSec and Teslaplus - spybot is finding the problem but then seems unable to fix it. Can anyone suggest what I can do about this?

    Looking forward to getting rid of these things once and for all..............at least for a little while anyway :p

  2. #2
    Spybot Advisor Team [Retired] md usa spybot fan's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,859

    Default

    First make sure that you are running the latest version of Spybot with the most resent updates. Go into Spybot > Help > About. You should see the following:
    • Spybot - Search & Destroy 1.4
      Latest detection update 2006-04-21

    Then there are two things that you can try to get rid of the things that Spybot-S&D is having difficulty removing:
    1. Try to run it the next time you reboot.
      • Go into Spybot > Mode > Advanced mode > Settings > Settings > look for "System start" (located half way down the page).
      • Check the option: "Run program once at next system startup".
      • Reboot the system.
    2. Run it in Safe mode.
      • Reboot your system in Safe mode (see Note #1) and run Spybot-S&D.

    If Spybot-S&D still fails to remove the problems you can request assistance in the Malware Removal forum.

    Follow the instructions here:

    Then post in the following forum:

    *************

    Note #1: To reboot your system in Safe mode see:

    Getting an answer is one thing, learning is another.


    Microsoft Windows XP Home Edition running on a 2.40GHz IntelŪ PentiumŪ 4 Processor with 512 MB of RAM and a 533 MHz System Bus.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •