Results 1 to 4 of 4

Thread: Lsp.sbi

  1. #1
    Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    64

    Default Lsp.sbi

    i have no entries in LSP.sbi.
    please could someone let me know if this is normal.

    thanks for anyones time they give to this.

  2. #2
    Senior Member Tom.K's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    The Universe / Milky Way / Solar System / Earth / Europe / Croatia
    Posts
    735

    Default

    LSP.sbi has been removed on Spybot-S&D 1.4 release.

    Please update your Spybot-S&D to 1.6.2: http://www.safer-networking.org/en/mirrors/index.html
    N/A.

  3. #3
    Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    64

    Default

    i have the latest version installed?
    i looked yesterday (first chace i got) at my daughers laptop
    as i had also installed 1.6.2 on my daughters laptop and it was new,never had any version off s&d on it ever she has LSP.sbi with no entries.

    whats going on?

  4. #4
    Spybot Advisor Team [Retired] md usa spybot fan's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,859

    Default

    kinos:

    The LSP.sbi is no longer used. If you had uninstalled Spybot prior to installing newer versions, the LSP.sbi file would have been removed. Installing newer Spybot versions over older versions or upgrading Spybot in place sometimes leaves the LSP.sbi file.

    Just manually delete the LSP.sbi file.

    Getting an answer is one thing, learning is another.


    Microsoft Windows XP Home Edition running on a 2.40GHz IntelŪ PentiumŪ 4 Processor with 512 MB of RAM and a 533 MHz System Bus.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •