Page 13 of 14 FirstFirst ... 391011121314 LastLast
Results 121 to 130 of 136

Thread: Can't run HJT

  1. #121
    Emeritus Blade81's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    25,296

    Default

    Delete both of those. Then download fresh copy of ComboFix but don't run it.

    When you have fresh copy on your desktop (non renamed), copy-paste thing in code tags to your run box (click start->run):
    Code:
    Combofix /u
    Microsoft Windows Insider MVP 2016-2019
    Microsoft MVP Consumer Security 2008-2015
    UNITE member since 2006

    If you have problems create a thread in the forum, please.

    Malware removal instructions are for the correspondent user's case only.

  2. #122
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    101

    Default

    I have deleted the two combofix's on my desktop and download a new combofix to my desktop without running it. I copy and paste the following in to run:

    combofix /u

    A box pops up that says it cannot find combofix. You mentioned code tags, does that mean I should type it in like this?

    [combofix /u]

  3. #123
    Emeritus Blade81's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    25,296

    Default

    No, just the text inside the box. Anyway, please do that CleanUp! operation with OTM as instructed a few posts earlier. We'll see ComboFix thing again if OTM didn't remove it.
    Microsoft Windows Insider MVP 2016-2019
    Microsoft MVP Consumer Security 2008-2015
    UNITE member since 2006

    If you have problems create a thread in the forum, please.

    Malware removal instructions are for the correspondent user's case only.

  4. #124
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    101

    Default

    Okay, OTM finished and I no longer see it's icon or combofix icon. There are others such as Hijackthis, GMER, etc.

  5. #125
    Emeritus Blade81's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    25,296

    Default

    You may delete those other tools we used manually.
    Microsoft Windows Insider MVP 2016-2019
    Microsoft MVP Consumer Security 2008-2015
    UNITE member since 2006

    If you have problems create a thread in the forum, please.

    Malware removal instructions are for the correspondent user's case only.

  6. #126
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    101

    Default

    Okay, deleted those. Should I delete all of the logs or just leave them?

  7. #127
    Emeritus Blade81's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    25,296

    Default

    Delete those too.
    Microsoft Windows Insider MVP 2016-2019
    Microsoft MVP Consumer Security 2008-2015
    UNITE member since 2006

    If you have problems create a thread in the forum, please.

    Malware removal instructions are for the correspondent user's case only.

  8. #128
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    101

    Default

    Logs have been deleted. I clicked on a spybot icon and it said 'you may not have persmissions' etc. Should I try to delete that and download and install a new spybot?

  9. #129
    Emeritus Blade81's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    25,296

    Default

    I gave instructions for that kind of situation in post #36. You have to download that inherit.exe file and place it to same folder with .exe file that gives error about permissions and then drag'n'drop that problematic .exe to inherit.exe file.

    Since the Spybot icon on desktop is just a shortcut you have to place the file in the folder that icon is linked to.

    To find out that location, right-click Spybot icon and see which folder does the target point.
    Microsoft Windows Insider MVP 2016-2019
    Microsoft MVP Consumer Security 2008-2015
    UNITE member since 2006

    If you have problems create a thread in the forum, please.

    Malware removal instructions are for the correspondent user's case only.

  10. #130
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    101

    Default

    Okay, I have a four spybot icons on my desktop - one is from today - the others are from trying to get spybot to run when I had the virus.

    Just like before, when I tried to follow post #36, I get the same 'no permissions' message even after using the inherit fixer when trying to fix one of the spybots.

    I have now downloaded a new spybot into a new folder and it seems to be working - at least it got as far as asking if I wanted to update and immunize before I started this reply. I would like to delete the other spybots that do not work. Is there a problem with this?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •