Results 1 to 4 of 4

Thread: Error trying to install version 1.6.2

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1

    Default Error trying to install version 1.6.2

    I am trying to install the latest version on a new laptop. Whenever I go through the installation process I receive the following error: "An error occured while trying to copy a file: The source file is corrupted" for the files c:\Program File\Spybot-Search & Destroy\SDFiles.exe
    \SpybotSD.exe
    \Plugins\Chai.dll
    \Includes\TTLASSH.sbs
    \Help\English.chm

    If I choose Ignore to complete the installation I can not run Spybot S&D.

    I have downloaded this from multiple sites and tried numerous reinstalls and am still getting these same errors.

    Any ideas???

  2. #2
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,178

    Default

    If Spybot is listed in Add/Remove programs,you might want to try uninstalling it.
    And then deleting the Spybot - Search & Destroy folder.It's probably located at C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy.

    Then try downloading/installing it again:
    http://www.safer-networking.org/en/mirrors/index.html

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1

    Default I think I'm having the same problem.

    Try to install the software, message :

    C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\Includes\TTLASSH.sbs

    An error occurred while trying to copy a file:
    The source file is corrupted.

    Click Retry to try again, Ignore to skip this file (not recommended), or Abort to cancel installation.


    ...

    Could this be because I have AVG installed? - I tried a temporary deactivation of AVG..

    I'm not very tech-savvy , for that I apologize.. but I'm trying to learn.


    Have not used your software yet.. hope to have some great things to say in the near future! Thanx for your time

  4. #4
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,178

    Default

    Please look to see if Spybot is listed in Add/Remove Programs,and if it is,uninstall it.
    If it's not listed in add/remove programs yet,go to C:\Program Files,and rightclick and delete the Spybot - Search & Destroy folder.

    Try downloading and installing Spybot again:
    http://www.safer-networking.org/en/mirrors/index.html
    Please let me know how it goes.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •