Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Immunize incomplete

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Canada
    Posts
    10

    Default Immunize incomplete

    Please if someone know about this issue please help.

    After last update did the immunization and was not able to complete.

    Arround 12 000 not immunize.

    How to fix this.

    Please advise.

    Thank you

    mcuhat

  2. #2
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,662

    Default

    Hello mcuhat,

    Please open Spybot Search & Destroy > Help > About and let us know the version and date of last definitions stated. Also your operating system.

    Best regards.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

  3. #3

    Default

    Do you have Admin rights?
    O God! can I not save
    One from the pitiless wave?
    Is all that we see or seem
    But a dream within a dream?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Canada
    Posts
    10

    Default

    Hello

    Thank you for reply.

    The probleme still there not able to immunize complete.

    First time this happen i been using spy bot for many years...

    The version i use is 1.6.2.46 that probleme happen yesterday after last update.

    I try pretty much everething i read in forum about this.

    Still not complete immunize INTERNET EXPLORER (32 bit)/SOFTWARE DOMAINS 12828 NOT PROTECT...

    The same thing in safe mode more not protect...

    Any idee how to fix this...

    Thank you.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    5,263

    Default

    Hello,

    We still do not know your operating system.

    Best regards
    Sandra
    Team Spybot

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Canada
    Posts
    10

    Default

    Hello

    Window Vista 32 bit / 64 bit home premium Internet explorer 7

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    5,263

    Default

    Hello,

    Did you open your Spybot with a right click and choose "run as admin"?
    http://www.safer-networking.org/en/faq/42.html

    Also have a look at this link in our forum.

    Best regards
    Sandra
    Team Spybot

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Canada
    Posts
    10

    Default

    Hello

    Yes did all this and verify all the post about the immunize incomplete...

    This immunize incomplete in my case happen after last spybot update.

    I been uning spybot for 5 years whit vista...and it was fine.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Canada
    Posts
    10

    Default

    Yes still 12 838 not immunize after the last update no change...

    If somebody know how to fix this situation...

    Please advise.

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    5,263

    Default

    Hello,

    Did you also undo the immunization and then immunize again?

    Best regards
    Sandra
    Team Spybot

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •