Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: Immunize incomplete

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Canada
    Posts
    10

    Default

    Yes many time no succes...

    I even uninstalled and reinstalled the same.

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    5,263

    Default

    Hello,

    Which browser and browser version do you use exactly?
    Did you close the browser while immunizing?
    Have you also used the "Check again" function from the menu bar above?
    Do you have other security programs installed that might block the immunization?

    Best regards
    Sandra
    Team Spybot

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Canada
    Posts
    10

    Default

    Hello

    Which browser and browser version do you use exactly?Internet explorer 7

    Did you close the browser while immunizing?Yes

    Have you also used the "Check again" function from the menu bar above?Yes many time

    Do you have other security programs installed that might block the i
    immunization?

    I have Kaspersky 10 but it is not this i disable and try no succes.

    Thank you

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    5,263

    Default

    Hello,

    Please also try to click a second time on the immunization tab after immunizing.
    Does this change anything?

    If this does not help please try the following:
    1. Start your PC in safe mode.
    2. Launch Spybot.
    3. Unselect all the options in the immunization tab except the ones which are not immunized.
    4. Undo Immunization.
    5. Redo Immunization.

    Best regards
    Sandra
    Team Spybot

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Canada
    Posts
    10

    Default

    Hello

    Thank you i will try this afternoon and let you know...

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Canada
    Posts
    10

    Default

    No the same did not work.

    again incomplete immunize...

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    9

    Default Immunize Incomplete

    I have run Immunize on Windows 7 and now on Windows 10. For many years, Immunize has never completed its task successfully. I look at Widows\system32\drivers\etc\hosts, and all I see is that Immunization has made a backup copy but left the primary file unchanged. Per a suggestion in this thread, I ran Immunization in admin mode, with the same results. On my Windows 7 boot disk the hosts file was last updated 06/29/2016 08:41 AM, I assume by immunization. But my manual log does not have an immunization run on that date. My Win 7 hosts file was updated sometime between 26-Feb-2014 and 22-Jun-2016.

  8. #18
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,274

    Default

    I'm not sure if this is related, due to the amount of time passed, and different computers. But I remember on one of your computers you have Webroot Secure Anywhere, and I found a post on their forum about how to remove a shield so you can immunize the hosts file. It's a post from 4 years ago, so older, but a look at it should not hurt:
    https://community.webroot.com/webroo...lete-it-266464

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •