Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Host file

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    11

    Default Host file

    I opened notebook and modified the Spybot according to instructions, adding five addresses that I want blocked. But on going to the Host list on Spybot program, they are not on the list.In addition when I go to a new web page, such as The Jerusalem Post, these items are trying to gain access. What am I doing incorrectly? Please help.
    reuven

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    11

    Default Host file addition

    On trying to go to this page, the following occurred, -switch3.castup. net- trying to connect. This is an example of my additions to host file not working. switch3.castup.net was one of the additions I added to host file, and it should not have been trying to connect or waiting to connect. Please help me and tell me why my additions do not work.
    reuven
    Last edited by tashi; 2013-06-27 at 18:56. Reason: Merged topics

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    5,263

    Default

    Hello,

    I'm sorry, but due to which instructions?
    Which version of Spybot do you run?

    Best regards
    Sandra
    Team Spybot

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    11

    Default

    Thank you Sandra. I am using spybot 6.1.9.214. I got instructions from notebook, where list of host file explained how to add items for stopping and then to save the new host file. I lost my original spybot and am trying to find one I had. This one is not the one, as when I run spybot it checks about eight hundred thousand files. The spybot I lost checked one million six hundred thousand files. I tried using the newest spybot but had to leave it as it is completely different. I there a spybot 7?.
    reuven

  5. #5
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,475

    Default

    Hello reuven,

    Quote Originally Posted by reuven View Post
    am using spybot 6.1.9.214.
    We don't have such a version.

    Perhaps you have Advanced SystemCare Free 6 - 6.1.9.214 which is from a different company.

    Our software, Spybot-S&D, is at version 2.1 http://www.safer-networking.org/private/

    Best regards.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    11

    Default host file

    Do not write such nonsense. Spybot is a registered name. And older versions of spybot are available. That spybot only wants to distribute the newest version is not my concern. That spybot sets up a firm with a different name to distribute the newest version, whether the customer wants to upgrade or not is despicable. There are many comments where users of the latest spybot were dissatisfied and went back to an earlier version 6.1.9.214

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    11

    Default

    Why on forum spybot subject host file. Did you refuse to help me? Shame on you.
    reuven

    Quote Originally Posted by spybotsandra View Post
    Hello,

    This is useful - because we need some places for Spybot version 1.3.
    As version 1.4 is not compatible with Windows 95 we need to give old download adresses to our useres. So thanx.



    Best regards
    Sandra
    Team Spybot
    Edit: User's quote is to a post made in 2006. Versions 1.6.2 and 2.0.1 are supported here. At this time, 2013.
    Last edited by tashi; 2013-06-28 at 23:44. Reason: Merged two topics

  8. #8
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,475

    Default

    Hello reuven,
    Quote Originally Posted by reuven View Post
    There are many comments where users of the latest spybot were dissatisfied and went back to an earlier version 6.1.9.214
    Can you provide a link to this version 6.1.9.214, thank you.

    Quote Originally Posted by reuven View Post
    .That spybot sets up a firm with a different name to distribute the newest version, whether the customer wants to upgrade or not is despicable.


    Prior versions to our 2.0 release: 1.1 > 1.2 > 1.3 > 1.4 > 1.5 > 1.6

    Still available for older PCs: Spybot – Search & Destroy® 1.6.2 (free for private users)

    Best regards.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    11

    Default host file

    Hello tashi Am I going to get an answer to my original query on host file? The last answer by sandra was there was not such a version as 6.1.9.214. Now it is admitted that this spybot is an earlier version.
    reuven

  10. #10
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,475

    Default

    Hello reuven,
    Quote Originally Posted by spybotsandra View Post
    Which version of Spybot do you run?
    Quote Originally Posted by reuven View Post
    Thank you Sandra. I am using spybot 6.1.9.214. <Snip> I there a spybot 7?.
    Quote Originally Posted by reuven View Post
    Hello tashi Am I going to get an answer to my original query on host file?
    In order to advise we need to know which version you have of our software.

    Quote Originally Posted by reuven View Post
    Now it is admitted that this spybot is an earlier version.
    Actually,
    Quote Originally Posted by tashi View Post
    We don't have such a version.
    Quote Originally Posted by tashi View Post
    Can you provide a link to this version 6.1.9.214, thank you.
    Best regards.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •