Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: First run of spybot S&D after installation

  1. #1
    Guest
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    158

    Default First run of spybot S&D after installation

    After installation, when it was loading for first run, it brought a pop-up,



    Legal Stuff
    If you remove advertisement robots with this program, you maynot be allowed to continue using thier host programs, read thier licence agreement for further information.
    An ok button in the pop-up the button had a green tick on it.



    What do i do?
    Last edited by venus_n; 2010-09-30 at 09:08.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    5,263

    Default

    Hello,

    That is a general notification. You just can click on OK.
    It tells you if you have bad programs on your pc that you are not aware of those baddies are being deleted and do not function anymore.
    Nothing to worry.

    Best regards
    Sandra
    Team Spybot

  3. #3
    Guest
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    158

    Default

    The wizard on first run, took me through about 3 steps, first being storing registry, 3rd being update, when i clicked to update, i did the updation. But the wizard vanished. I couldnt complete the rest of the steps. And the spybot S&D program was open so i am running the scan without doing any of the last steps of the wizard.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    5,263

    Default

    Hello,

    Please run Spybot - Search & Destroy and switch to the Advanced mode via the menu item Mode.
    Now select 'Settings' - 'Settings' from the navigation bar on the left.

    Now choose 'Wizard' from the navigation bar above.

    Best regards
    Sandra
    Team Spybot

  5. #5
    Guest
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    158

    Default

    I switched to advanced mode via menu item mode, and clicked on settings in the navigation bar on the left.

    Now there is no wizard written anywhere. Should i place a screen shot.

  6. #6
    Guest
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    158

    Default

    About under help says Spybot - Search & Destroy 1.6.2.46

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    5,263

    Default

    Hello,

    Did you select the settings two times?

    Best regards
    Sandra
    Team Spybot

  8. #8
    Guest
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    158

    Default

    Quote Originally Posted by spybotsandra View Post
    Did you select the settings two times?
    Just one time.

    Should i place a screen shot.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    5,263

    Default

    Hello,

    Please select it two times like I have already described.
    Select the over topic settings and then the under category settings - both from the navigation bar on the left.

    Best regards
    Sandra
    Team Spybot

  10. #10
    Guest
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    158

    Default

    Yes i just finished doing the wizard by selecting subcatagory settings in settings (that makes it two times). And i found i then found the wizard.

    But the wizard was odd. It took me through

    step 3 - registry backup
    step 5 - check for updates
    step 6 - immunise
    step 7 - read through help etc

    and skipped rest.



    Like i described the first time i ran spybot the wizard when it had ran first time and had vanished midway, then it had gone to

    step 3 - registry backup
    step 5 - check for updates

    and vanished.
    Last edited by venus_n; 2010-09-30 at 13:18.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •