Results 1 to 8 of 8

Thread: No disk in drive message

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    5

    Default No disk in drive message

    I just installed 2.0.5 and kept getting these errors; I have no idea whether it installed correctly or not. It did immunize ok, but that's all I'm sure of.

  2. #2
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,244

    Default

    In the past,this problem was caused by having a device with removable media configured as drive letter C.
    Please see here:
    http://support.microsoft.com/default...b;en-us;330137

    Do you have a dvd,zip,etc,drive configured as drive letter C:\?
    Which version of Windows do you have?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    5

    Default

    I have a link to the error jpg

    http://www.cx.com/dl/?sn=1f2bcd09d1de

    I am running win 7 sp 1; my C drive is my C drive, I have an I and a J with attached disks, and D is my DVD/cd drive.
    Last edited by SweetAndy; 2011-08-09 at 04:16. Reason: Add info

  4. #4
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,244

    Default

    When people got the "No disk in drive" error in the past with other versions of Spybot,I believe it mainly happened when people were doing a Spybot scan.Looks like your "No disk in Drive" message is popping up from the sdtray.exe,so I assume it's a different issue.

    Have you been getting the "No disk in drive" error after installation,or did it only happen during the installation?
    When installing,did you install Spybot to your C drive?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1

    Default NO Disc

    SDWelcome, SDTray, SDImmunize all tell me there is no disc in a drive I do not have. On the 6th "try again" it goes to the next step, but is it working?

    This makes this release a non-starter for me.

    This is an alpha release. ;o)

  6. #6
    Senior Member djpailo's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    126

    Default

    I'm getting the same problem. It seems to be fixed when you remove any removable drives such as mp3 players / USB sticks.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1

    Exclamation Problems with Beta, no disk etc.

    Just installed Beta 2.0.5 on windows 7 and windows XP machine - get no disk in drive message on both. Gave up on 7 machine, removed all drives on XP - still same message. If you hit continue enough times (6 from memory) it disappears and product continues.

    Only reason for installing beta was to get chrome protection - can I get that without the Beta?

    Now running full scan and it tells me it is going to take an hour (come down from 9 hours!) - we'll see what happens.

    Where's the update button? I can see one in advanced mode, but can't see an option to update definitions etc. in simple mode - probably being blind?

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    5,263

    Default

    Hello,

    This problem should be fixed in our next Beta.
    We hope to release it soon.

    Best regards
    Sandra
    Team Spybot

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •