Results 1 to 5 of 5

Thread: Spybot scan freezes at Fraud.ActiveSecurity

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1

    Default Spybot scan freezes at Fraud.ActiveSecurity

    Sorry if this is the wrong forum to post this request.

    I need help. When I run my scan, it freezes at Running bot-check (47,325/1271990: Fraud.ActiveSecurity). The problem window is empty.
    I'm running version 1.5.2.20, with the latest detection update 7/21/2010. I'm using Windows XP.

    Any help on how to get around this would be greatly appreciated.

  2. #2
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,177

    Default

    To start,I'd suggest uninstalling the version you have from add/remove programs,then downloading and installing the latest version,Spybot 1.6.2.46:
    http://www.safer-networking.org/en/download/index.html

    Try scanning with that,and if it still freezes,please post back.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    236

    Default

    SpyBot Search Search & Destroy latest version is 1.6.2.46. Upgrade to the latest version and then scan again. Download Spybot-S&D

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1

    Default ...still freezes

    Hi,
    I have the same problem, but I have the latest spybot 1.6.2.46. Do you have any idea?

    Thanks...

  5. #5
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,177

    Default

    Your scan is freezing on the same thing,Fraud.ActiveSecurity?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •