Results 1 to 2 of 2

Thread: New Website Bug

  1. #1
    Senior Member djpailo's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    126

    Default New Website Bug

    Its very difficult to navigate to the news section - had to do that with the site map. In that link, not all the articles are then shown - last one is dated Feb 2012.

    http://www.safer-networking.org/about/news/

    Additionally, if I have two windows opened side by side using that Windows 7 feature which does it automatically by dragging them, the spybot website seems to have a lot of "excess" background with the next in the middle.

    Those were the "bugs" I spotted, but looking good so far!

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    456

    Default

    Quote Originally Posted by djpailo View Post
    Its very difficult to navigate to the news section - had to do that with the site map. In that link, not all the articles are then shown - last one is dated Feb 2012.

    http://www.safer-networking.org/about/news/
    We will try to improve the navigation further and bring more of the old content to the new website in the future.

    Additionally, if I have two windows opened side by side using that Windows 7 feature which does it automatically by dragging them, the spybot website seems to have a lot of "excess" background with the next in the middle.
    Just fixed this one. Thank you for the report!

    Those were the "bugs" I spotted, but looking good so far!


    daemon
    Last edited by daemon; 2012-08-08 at 12:10. Reason: Corrected typo

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •