Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Updater not working - not able to downlaod updates (connection-error) and freezing

  1. #11
    Junior Member othman11's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by drghughes View Post
    Had the same issue and tried the first fix..worked like acharm.
    I then rescaned for updates...same issue as before"no connection found". Shouldn't there have been a notice saying something on the order of "no updates needed"?
    Win7 Ultimate 64SP1
    BFG Tech 680iSLI
    E8400
    OCZ REAPER 5 5 5 15 2x1GB
    Nvidia 9800GTX+
    Turtle Beach Montego DDL
    CM Scout(Sniper)

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    155

    Default

    Quote Originally Posted by othman11 View Post
    I then rescaned for updates...same issue as before"no connection found". Shouldn't there have been a notice saying something on the order of "no updates needed"?
    There are two parts to the updater in Spybot 2 and they're not talking to each other. In your case this is generating the "no connection" message, whereas I get a "no updates" needed.

    Try http://127.0.0.1:21321/start again and you should get a no updates type message like I reported in http://forums.spybot.info/showthread...973#post432973

  3. #13
    Translator Team bbnetwork's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Germany- Saxony
    Posts
    595

    Default

    But this cannot be the solution. I dont want to need to type all this for every updade. Its an error in the code and Spybot should fix it and they could Do it Now and Not in december or Januar when the final will come out cuz i doubt it will be fully Bug-free at this times then.

    And By the way in my case i also dont get a no Updates needed message here it always find the same or wrong updates again.
    Last edited by bbnetwork; 2012-11-12 at 10:47.

  4. #14
    Translator Team bbnetwork's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Germany- Saxony
    Posts
    595

    Default

    I just released something strange, dont knew if it will help.

    If i run http://127.0.0.1:21331/start

    like sayed in this thread, also Emsisofts Online Amor, does it Update, i tryed it several tyme and whenever i ruin the command, not only Spybot does it updates (now it works (but dont work in the graficalinterface still)) also Online Amor is updating.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •