Results 1 to 10 of 10

Thread: Please HELP:Spybot error cleaning entries

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3

    Default Please HELP:Spybot error cleaning entries

    Not very computer savy but received error message "S&D could not clean these entries". Files seem to be in the registry but I have no idea how to fix. Can you break it down barney style for me. I am signed in as administrator. Can you tell me what exactly I am dealing with?

  2. #2
    Translator Team bbnetwork's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Germany- Saxony
    Posts
    595

    Default

    What is your Operating System?



    לשונות רעות שנפגעו שלוש פעמים: למי שמדבר, שדברו עליהם ומי שמקשיב.

    שלום

  3. #3
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,164

    Default

    In your screenshot,everything viewable has a green checkmark and says cleaned under status.If you scroll down,does it show the entries that couldn't be cleaned?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3

    Default new scan different result

    Sorry I have not responded in a timely manner due to I did not select instant email notification. I did another scan and got the attached. Everything was cleaned. My new issue is I did a rootkit quick scan and received a notification I have a "Unknown MBRs: Physicaldrive0". I am currently doing a deep scan but it is taking forever. It said it finished the registry scan in 17:25 but it is still scanning. What do you recommend? I have done a little research to be worried but how can we find out if it is something to worry about?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3

    Default

    Operating system is Windows 7

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3

    Default Rootkit scan results

    Please see attached and advise what I need to do or provide to ensure my system is clean.

  7. #7
    Translator Team bbnetwork's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Germany- Saxony
    Posts
    595

    Default

    The Screensho shows Spybot found only files, which are used from Microsoft Office.
    This Files are loged from Microsoft and exclusivly for the MS-Office-Configuration, so Microsoft safed them and no other Program can access them.

    Spybot is now complaining, he cant open the files, but this is normal and nothing to worry, thise files are usually ok.



    לשונות רעות שנפגעו שלוש פעמים: למי שמדבר, שדברו עליהם ומי שמקשיב.

    שלום

  8. #8
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,164

    Default

    I'm glad everything was cleaned.
    Quote Originally Posted by bsp999
    I am signed in as administrator.
    Do you mean that you ran the Spybot scan as Administrator by rightclicking?Or did you mean that you logged into an Administrator account?

    For rootkit scan results,please see here:
    http://www.safer-networking.org/faq/...ally-rootkits/

  9. #9
    Member cootmaster's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    wisconsin usa
    Posts
    98

    Default

    i have vista
    i get that too
    but most is things are cookies and things cache
    how i remove all this stuff i hit REMOVE and get same response

    is everything removed or does it need do something
    **sweet melody**

  10. #10
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,164

    Default

    If you're getting the same as in the attachment posted above,it looks like if you click Yes it will tell you if/when everything is cleaned,and if Run cleaner is checkmarked,Spybot should run when you start your computer:
    http://forums.spybot.info/attachment...8&d=1364443724

    Has Spybot been running whenever you start up your computer,and is that when it keeps telling you not everything could be cleaned?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •