Results 1 to 6 of 6

Thread: Windows won't load after running spybot

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    2

    Unhappy Windows won't load after running spybot

    I ran spybot. It wanted to reboot after running. When I did the reboot windows wouldn't load. Help.

  2. #2
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,173

    Default

    Did you get any error messages?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    2

    Default Windows won't load

    Did you get any error messages?

    No, it goes to the Compaq startup screen and stops there. I was able to play around with it and get it to the screen that gives you safe mode as an option, but it freezes up there.

  4. #4
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,173

    Default

    Does it freeze after you select safe mode,or is it frozen right on that screen?If it freezes after selecting safe mode,could you try to get it back to the screen with safe mode once again,and select Last Known Good Configuration?
    Last edited by Zenobia; 2013-06-03 at 06:30.

  5. #5
    Translator Team bbnetwork's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Germany- Saxony
    Posts
    595

    Default

    You also can try the following:

    - Make sure in Bios, your Computer is configured to look for a boot-device on CD-Device
    - Insert your Windows-Installation DVD/CD
    - Start your Computer, if asked, confirm to boot from CD
    - Now select "Solve startup-problems" ... this will take a while and a restart will be done

    - If this did'nt helpt. go as above but this time select "Systemrestore"
    - Select an older System-Restore-Point and start the Restore.



    לשונות רעות שנפגעו שלוש פעמים: למי שמדבר, שדברו עליהם ומי שמקשיב.

    שלום

  6. #6
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,173

    Default

    Yes,but before trying the things above,it should be found out what the operating system is,and whether the computer came with a Windows install dvd.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •