Results 1 to 3 of 3

Thread: Which spybot 2.1 or spybot2.5 ?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    11

    Default Which spybot 2.1 or spybot2.5 ?

    When I click properties on the icon I get 2.50, but when I open spybot it says 2.1 Bit that is not the reason for this thread. I wrote a previous thread concerning the fact that after I concluded a scan revealing 97 bots, there was no list of these bots. So I could not fix them. This thread was not posted. I asked for help. I was told before publication my output had to be before a moderator. I am still waiting for my thread to be published. This is the first forum where publication depends on the whim of a moderator.
    But the important thing is why after a scan is finished there is no list to fix.Please help.

    reuven

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    11

    Default How to get posted

    I have written 2 threads but neither have been posted. Why?
    reuven

  3. #3
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,443

    Default

    Hello reuven

    Your new topic was merged with the previous one.

    http://forums.spybot.info/showthread...ost-file/page2

    Best regards.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •