Results 1 to 3 of 3

Thread: AS+AV aus = off How to turn it back on?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    2

    Default AS+AV aus = off How to turn it back on?

    Hello to all,

    I've got the Professional Edition installed and when clicking on the Spybot icon, the following three lines are listed (translated from German):


    Live Protection: on

    AS+AV: off

    Internet: protected


    A few days ago, the AS+AV were turned "on", but obviously now they're turned off.

    Please let me know, how to switch AS+AV back on.

    All my efforts in the "Startzentrale" were to no avail.

    Thank you.

  2. #2
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,670

    Default

    Hello Choco,

    After turning AS+AV on did you try restarting the program?

    Best regards.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    13

    Default

    Quote Originally Posted by Choco View Post
    Hello to all,

    I've got the Professional Edition installed and when clicking on the Spybot icon, the following three lines are listed (translated from German):


    ...
    Take a look here: http://forums.spybot.info/showthread...0844-AS-AV-off

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •