Page 5 of 11 FirstFirst 123456789 ... LastLast
Results 41 to 50 of 104

Thread: Failed to update?

  1. #41
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    London
    Posts
    5

    Default Update Not Working

    Hi Zenobia I have AV 2.3 Full Home Edition

  2. #42
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,178

    Default

    Please see #2 here.
    http://forums.spybot.info/showthread...ht=#post453671

    You might want to download and install the latest version:
    http://www.safer-networking.org/2014...ting-problems/
    When installing Spybot 2.4,you should be asked during the install if you would like to remove the older version.You should say yes,and let Spybot uninstall the older Spybot version.

    Your license files will stay in Program Files/Spybot Search & Destroy 2 folder after the uninstall,and you can keep your current license by selecting to Keep your current license when asked by Spybot if you would like to keep your current license or get a newer license.

  3. #43
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    London
    Posts
    5

    Default Failed To Update

    Hi Zenobia

    I have updated to 2.4 like you told me now it says "This Software Is Being Updated..." does that mean it's ok now?

  4. #44
    Member Beadbud5000's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Saint Petersburg, FL - USA
    Posts
    72

    Default I got an Error code 740

    Hi
    I got an error code 740 after uninstalling and reinstalling today. Log file is too big for this to post.
    Any advise?

    Thanks
    Carl
    Bud

  5. #45
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,178

    Default

    Quote Originally Posted by Tony43 View Post
    Hi Zenobia

    I have updated to 2.4 like you told me now it says "This Software Is Being Updated..." does that mean it's ok now?
    Oh,I forgot about that.Spybot 2.4 always shows "This Software Is Being Updated...",I think it's a little bug.everybody's is like that.No need to worry about it,but check for Updates manually to be sure it is staying up-to-date.
    Last edited by Zenobia; 2014-10-21 at 10:38.

  6. #46
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,178

    Default

    Quote Originally Posted by Beadbud5000 View Post
    Hi
    I got an error code 740 after uninstalling and reinstalling today. Log file is too big for this to post.
    Any advise?

    Thanks
    Carl
    That error may be that some part of Spybot wasn't created because it needed elevation.Which shouldn't be a current problem during a Spybot install,I don't believe.
    Is the account on your computer an administrator account?
    You were reinstalling Spybot 2.4?

  7. #47
    Member Beadbud5000's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Saint Petersburg, FL - USA
    Posts
    72

    Default Error code 740

    I was trying to upload 2.4 the free version for home users. It seems to have partially installed though no update or system scan will run.
    Bud

  8. #48
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    London
    Posts
    5

    Default Failed To Update

    Hi Zenobia

    Thanks for the tip If I have any more problems I will let you know

  9. #49
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,178

    Default

    Okay.
    You're welcome.

  10. #50
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,178

    Default

    Quote Originally Posted by Beadbud5000 View Post
    I was trying to upload 2.4 the free version for home users. It seems to have partially installed though no update or system scan will run.
    Try uninstalling and reinstalling again,and see what happens.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •