Results 1 to 8 of 8

Thread: Error Occurred During Antispyware Updates

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    1

    Question Error Occurred During Antispyware Updates

    I get an error message that says:

    An error occurred during antispyware updates!

    It also says I have no internet connection. This is clearly wrong, because I am writing to you on said computer. What can I do to take care of this problem? Thanks.

    Candy

  2. #2
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,168

    Default

    Could you open Spybot start center,checkmark Advanced User Mode,click Update,then Show Update Log,go to edit,select all,then rightclick,select Copy,then Paste it here?

  3. #3
    Member cootmaster's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    wisconsin usa
    Posts
    98

    Default

    hi its jan 28 '15 the updater giving errors again

    ERROR OCCURED DURING UPDATE

    000] [i] Update started...
    [00:00.015] [+] Updating Service is active.
    [00:00.015] [.] Trying to retrieve update info file from http://updates3.safer-networking.org/spybotsd2.uid...
    [00:00.483] [+] Retrieved update info file.
    [00:01.107] [.] Info file part done.
    [00:01.185] [+] PUPS-C.sbi (version 20150121) needs to be updated (to version 20150128).
    [00:01.201] [+] Malware-C.sbi (version 20150106) needs to be updated (to version 20150128).
    [00:01.232] [+] Adware-C.sbi (version 20150121) needs to be updated (to version 20150128).
    [00:01.232] [.] Downloading updates...
    [00:01.232] [+] File "Adware-C.sbi" needs to be downloaded.
    [00:02.121] [+] Downloaded archive "Adware-C.sbi-20150128.cab" from http://www.antispyware-downloadserve...dates/spybot2/.
    [00:02.121] [-] Hash 45fc7fc64f831fc1c999b7e3b19ffaaf for archive "Adware-C.sbi-20150128.cab" does not match expected hash 25ED5413C410CA2B9AB33EA07D0F0816!
    [00:02.121] [+] File "Malware-C.sbi" needs to be downloaded.
    [00:02.558] [+] Downloaded archive "Malware-C.sbi-20150128.cab" from http://safernet.mirrors.cu.be/spybot2/.
    [00:02.558] [-] Hash 3b6ffd0debf8028e4ed4f54d1343a2a3 for archive "Malware-C.sbi-20150128.cab" does not match expected hash 3180CE64EBF8D89DEA5A7D9B911300A4!
    [00:02.558] [+] File "PUPS-C.sbi" needs to be downloaded.
    [00:03.120] [+] Downloaded archive "PUPS-C.sbi-20150128.cab" from http://safernet.mirrors.cu.be/spybot2/.
    [00:03.120] [-] Hash 2407cb090ec3926993c0ebf3ba3106ef for archive "PUPS-C.sbi-20150128.cab" does not match expected hash C6856BD1C1C57FBEC009A998A9057602!
    [00:03.120] [+] All files have been processed.
    [00:03.135] [+] Installed 3 updates.
    [00:03.151]
    Last edited by cootmaster; 2015-01-28 at 16:49.
    **sweet melody**

  4. #4
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,168

    Default

    Looks like your hash number isn't what it's expected to be on some of the updates.I've had that in my logfile before,I'm not sure why it happens,but it seems to correct itself over time.It does show 3 updates were installed.Try updating again,and see what happens.

  5. #5
    Member cootmaster's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    wisconsin usa
    Posts
    98

    Default

    ya umm i tried the exe install
    i guess it installed BUT it kept giving error over over
    FINALLY took
    if i put exe in why did say update available
    or was exe updated installed

    all good now
    next time i put exe in is it actually in?
    **sweet melody**

  6. #6
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,168

    Default

    If the .exe was the manual updates,then you have to make sure they are installed to your Spybot folder,which typically is at either C:\Program Files (x86)\Spybot - Search & Destroy 2 or C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy 2,depending on whether your operating system is 32 or 64-bit.You click browse,then go to the Spybot folder from there.

    The manual updates won't show in the update logfile,though if you check for updates through Spybot after that,it should say Spybot is up to date.

  7. #7
    Member cootmaster's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    wisconsin usa
    Posts
    98

    Default

    ya it still flagged it as needs updating w the flag
    and then after finally updating flag turned green after trying uipdate few times

    thx
    Last edited by cootmaster; 2015-01-29 at 06:19.
    **sweet melody**

  8. #8
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,168

    Default

    Okay,if it turned green,it's probably fine now.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •