Results 1 to 7 of 7

Thread: Cofiguración de Spybot

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Lugo
    Posts
    5

    Default Cofiguración de Spybot

    Mi problema es que cuando activo la inmunización el ordenador me va lento y me pregunto si es normal, además de esto sólo me inmuniza el explorer,el chrome no,Y otra consulta sería si puedo activar la protección web de Spybot teniendo ya avira broser safety en chrome y el Mc Afee en el explorer.Gracias foreros.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Lugo
    Posts
    5

    Default Cofiguración de Spybot

    .....
    Last edited by petalibre; 2014-12-03 at 22:45.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Lugo
    Posts
    5

    Default Configurar Spybot

    Al configurar el Spybot no lo hice en modo profesional y ahora no me inmuniza nada más que el explorer y dos cosas mas.Que puedo hacer para que me inmunice el chrome y todo lo demás.Muchas gracias.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Lugo
    Posts
    5

    Default Eliminar malware

    después de realizar un análisis completo elimino el malware y me queda uno que no pudo eliminar.Qué puedo hacer para eliminarlo?

  5. #5
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,485

    Default

    Hello petalibre,

    In order for someone to advise please note this is an English speaking forum.

    I have merged your four topics into one.

    Best regards.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Lugo
    Posts
    5

    Default Forzar cierre del pc

    Siempre que apago el pc tengo que forzar el cierre y en el google chrome me corren 4 procesos estando apagado el navegador,cuando limpio con ccleaner me pide que apague chrome estando ya apagado.Como puedo solucionar esto,gracias.
    Last edited by tashi; 2014-12-04 at 04:16. Reason: Moved from the malware forum and merged

  7. #7
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,485

    Default

    Hello petalibre,

    I have merged another topic.

    Quote Originally Posted by tashi View Post
    Hello petalibre,

    In order for someone to advise please note this is an English speaking forum.

    I have merged your four topics into one.

    Best regards.
    Using an online translator, sorry.

    My problem is that when active immunization computer will slow me down and I wonder if it is normal, besides this only immunizes me the explorer, the chrome not, And other question would be if I enable web protection Spybot already having avira broser safety in chrome and McAffee in foreros explorer.Gracias.
    When configuring the Spybot did not professional way and now does not immunize me nothing but the explorer and two things mas.Que I can do to immunize my chrome and everything demás.Muchas thanks.
    after a full analysis I remove malware and me is one that could not eliminar.Qué can I do to remove it?
    Did you elevate permissions in Spybot?

    How can I get administrator rights under Windows Vista / Windows 7 / Windows 8?

    Which version of Spybot do you have installed please: http://www.safer-networking.org/shop/

    Also, what is the operating system?


    Whenever I turn off the pc I have to force quit
    When did that start, it sounds like a hardware issue?

    Best regards.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •