Results 1 to 10 of 10

Thread: When Logged in some pages won't load

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    7

    Question When Logged in some pages won't load

    When logged into my Drupal Themesnap webpage, spybot blocks the popup theme page. If I am not logged in then the popup theme page appears. Any ideas on how to fix this problem and where this question should be posted, also whether it is quarantine or immunize where this problem occurred? I have already "unimunized" and restarted the pc but that didn't remedy the problem.

  2. #2
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,292

    Default

    Your question is in the right place.Which version of Spybot are you using?And also which browser do you usually use when you're on Drupal Themesnap?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    7

    Default

    It is spybot S&D 2. It's Drupal 7.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    7

    Default

    I've also tried to undo quaranteening and immunisation. I'm also having trouble using the Westernunion site to send money. I tried to restore my system to a previous set point. That didn't work.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    7

    Default

    The problem seems to be directly related to being logged into a site. It happens on Firefox or IE.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    7

    Default

    How would I know if I'm using Spybot proxy. I'm using the free one.

  7. #7
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,292

    Default

    Would you be using the Spybot proxy?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •