Results 1 to 4 of 4

Thread: Spybot keeps ''spamming'' me

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    2

    Angry Spybot keeps ''spamming'' me

    Hey there,

    I installed spybot search and destroy 2.5.43 on a windows 10 desktop.
    i uninstalled it from within windows configscreen/remove software.
    I get the uninstaller window and click to uninstal. It prompts uninstall succesfull reboot your computer to take full effect, so i did.
    Now my problem is: Every time i reboot my pc or boot it from a shutdown state i get a pop-up which asks me to install spybot S&D since by upgrading to windows 10 it was deleted???

    I would appreciate it if someone knows a fix.

    Things i already tried are:

    Cleared every reg entry
    Used iobit uninstaller
    Cleared Temp
    Reinstalling search and destroy and deleting it again

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    110

    Default

    Delete the file "Post Windows 10 Spybot-install" from your desktop to fix this issue.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by niall2 View Post
    Delete the file "Post Windows 10 Spybot-install" from your desktop to fix this issue.
    Thanks for your quick reply!
    Where do i locate this if its not on my desktop? i also cant find the file using the magnifier.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    110

    Default

    If you cannot find the file on your desktop, it may have already been deleted. It is built to erase itself after 5 reboots.

    If you are still getting the popup, you should also delete the folder:
    C:\Program Files\Common Files\AV\Spybot - Search and Destroy

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •