Results 1 to 6 of 6

Thread: Windows 10 Task Manager Processes

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    3

    Default Windows 10 Task Manager Processes

    Firefox wasnt booting up, so I wanted to check Task Manager. I found this insted.

    As for Firefox I needed to reinstall it.


    Anyone know whats causing this? Some processes are even duplicated, is these normal? Also whats with service host?
    http://i147.photobucket.com/albums/r...pslc51ys6k.png
    http://i147.photobucket.com/albums/r...ps1xzaxhso.png
    http://i147.photobucket.com/albums/r...psvouryn74.png


    Please and Thank You!
    Attached Images Attached Images
    • File Type: png 1.png (122.2 KB, 2 views)
    Last edited by tashi; 2015-08-13 at 18:32. Reason: Moved from the malware removal forum. :-)

  2. #2
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,465

    Default

    Hello Yakusoku,

    Some processes will show more than one entry.

    Did you resolve the issue with Firefox by re-installing?

    Best regards.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by tashi View Post
    Hello Yakusoku,

    Some processes will show more than one entry.

    Did you resolve the issue with Firefox by re-installing?

    Best regards.
    Yes, I have fixed it by re-installing. Seems everyone else in other forums says the same. But what about the service hosts ones, it looks very sketchy.

  4. #4
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,465

    Default

    Hi Yakusoku,

    Quote Originally Posted by Yakusoku View Post
    But what about the service hosts ones, it looks very sketchy.
    Did someone tell you that?

    Quote Originally Posted by Yakusoku View Post
    Seems everyone else in other forums says the same.
    Could you provide links to your other topics please.

    Also, how is the computer running in general.

    Best regards.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by tashi View Post
    Hi Yakusoku,



    Did someone tell you that?



    Could you provide links to your other topics please.

    Also, how is the computer running in general.

    Best regards.
    They said that its normal for the duplicated processes, since i posted in other forums they said the same. As for the service host, its just some say "No Network" "Network Restricted", I have no idea what its about so it looked worrysome.

    Though my PC runs smoothly nothing to report, just thoes.

    Specs by the way is if needed: 4790k, Maximus Hero VII, x2 8G DDR3 Corsair Dominator 2133, GTX 980ti SC EVGA, RM850 Gold

  6. #6
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,465

    Default

    Hello Yakusoku,

    The advice you were given at Linus Tech Tips here is sound.

    Best regards.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •