Results 1 to 7 of 7

Thread: Memory access problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    5

    Cool Memory access problem

    Latest SpyBot, Latest Updates, XPSP2

    During Spybot search & destroy received the following message:

    Error during check!: Virtual Bouncer [1] (Access violation at address 005A751C in module 'SpybotSD.exe'. Read of address 0417FFFF) ()

    It then identified two cookies in Firefox.

    Reran search & destory and did not receive the error again??

  2. #2
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,492

    Default

    Hi there.
    Please open Spybot>Help>About
    Let us know the version and latest detection update. Thanks.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    5

    Default

    Spybot 1.4
    Last Detection Update: 2005-12-2

  4. #4
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,492

    Default

    mogojohn.
    Have you ran the scan a third time without receiving the error message?
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    5

    Default

    Yes and it ran OK, found 1 cookie

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    PA
    Posts
    1

    Exclamation I had Virtual Bouncer Show up Also

    Quote Originally Posted by mogojohn
    Latest SpyBot, Latest Updates, XPSP2

    During Spybot search & destroy received the following message:

    Error during check!: Virtual Bouncer [1] (Access violation at address 005A751C in module 'SpybotSD.exe'. Read of address 0417FFFF) ()

    It then identified two cookies in Firefox.

    Reran search & destory and did not receive the error again??

    I had Virtual Bouncer show up also. I tried following directions - I couldn't even locate Tasks Manager ANYWHERE!! Tried doing search and all. OS is ME. (I know, I know.) I ran Spybot again and it did not show this time. Spybot is 1.4 and last update 2/17/06. I wouldn't mind if someone took the time to step me through to even find Tasks Manager just in case this comes up again.

  7. #7

    Default

    I also got this when I scanned after just updating now.

    Edit: Oops didn't see this was old, I just found this from a google result.

    What is the problem though? It only found it once.
    Last edited by LeaveNoTrace; 2006-03-26 at 10:12.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •