Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: SECURITY_PRODUCT_STATE_ON every second in W10 App Event Log.

  1. #11
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,471

    Default

    Hello awertheimer,

    Quote Originally Posted by awertheimer View Post
    Windows 10 Home
    The Windows Anniversary Update started to roll out via Windows update in August 2016, have you received the update yet?

    http://www.zdnet.com/article/when-wi...ersary-update/

    Best regards.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by tashi View Post
    Hello awertheimer,



    The Windows Anniversary Update started to roll out via Windows update in August 2016, have you received the update yet?

    http://www.zdnet.com/article/when-wi...ersary-update/

    Best regards.
    I have never been offered the anniversary update

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    1

    Default Same problem...

    I have this problem, makes me worried about how many CPU cycles are being stolen for this.

    I'm running Windows 10 version 1607 (OS Build 14393.447).

    I really want a resolution to this because the event log is my first go to tool for troubleshooting issues, and at the moment Spybot has effectively broken the event log.

  4. #14
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,471

    Default

    Hello Dimento Graven,

    Please open a support ticket: https://www.safer-networking.org/sup...ket/technical/

    Thank you.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

  5. #15
    Member of Team Spybot PepiMK's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Planet Earth
    Posts
    3,571

    Default

    Became aware of the problem today and wrote a fix

    Please check this preview version of the update:

    https://download.spybot.info/Spybot2...ecurityCenter/

    If it works fine (did so in inhouse tests) it might become part of the next updates.
    Just remember, love is life, and hate is living death.
    Treat your life for what it's worth, and live for every breath
    (Black Sabbath: A National Acrobat)

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by PepiMK View Post
    Became aware of the problem today and wrote a fix

    Please check this preview version of the update:

    https://download.spybot.info/Spybot2...ecurityCenter/

    If it works fine (did so in inhouse tests) it might become part of the next updates.
    Happy to report that after running the update the event Log message spewing has stopped and I get exactly one of the events after a reboot as expected.
    If there is anything else that should be tested prior to including in an official release please post. Everything appears to be functioning but I haven't spent any time checking general operation. Thanks!

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    1

    Thumbs up The Nov 24th "spybotsd2-install-wsc-update-a.exe" patch file fixed my problem.

    Quote Originally Posted by PepiMK View Post
    Became aware of the problem today and wrote a fix

    Please check this preview version of the update:

    https://download.spybot.info/Spybot2...ecurityCenter/

    If it works fine (did so in inhouse tests) it might become part of the next updates.
    Quote Originally Posted by Bupkes View Post
    Happy to report that after running the update the event Log message spewing has stopped and I get exactly one of the events after a reboot as expected.
    If there is anything else that should be tested prior to including in an official release please post. Everything appears to be functioning but I haven't spent any time checking general operation. Thanks!

    I installed the Nov 24th "spybotsd2-install-wsc-update-a.exe" patch file and I am no longer seeing this Spybot eventlog entries. Yea

  8. #18
    Member of Team Spybot (m/f)'s Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    277

    Default

    Quote Originally Posted by Dearman72 View Post
    I installed the Nov 24th "spybotsd2-install-wsc-update-a.exe" patch file and I am no longer seeing this Spybot eventlog entries. Yea
    Thanks for the feedback.
    (m/f)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •