Results 1 to 4 of 4

Thread: After running SpyBot I have to reload two clean programs - Sandboxie and FitBit.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    2

    Default After running SpyBot I have to reload two clean programs - Sandboxie and FitBit.

    Is there a spot in SpyBot where I can tell it that my Sandboxie program and my FitBit program are OK? And not to delete any files from them. I think when I run SpyBot or Immunize I can no longer use Sandboxie or FitBit and I have to reinstall both of them. This happens every time I run SpyBot. Thanks.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    2

    Default Why does SpyBot stop some CLEAN programs from running?

    Every time I run SpyBot I have to restart my WindowsXP pro computer in SAFE MODE and delete the CLEAN program and then reinstall it. EVERY TIME!!!!
    Why does this keep happening? and how can I prevent it?

    Thanks in advance.
    Last edited by tashi; 2016-11-22 at 19:47. Reason: Merged two topics

  3. #3
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,474

    Default

    Hello BryanBaker,

    I will flag this for a detective's attention.

    Best regards.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

  4. #4
    Member of Team Spybot month's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    8

    Default

    Hello BryanBaker,

    could you please post the checks.txt of your scan so we can investigate your issue? Thank you.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •