Results 1 to 10 of 10

Thread: V1.6.2 in 64-bit W7 HPE SP1?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    236

    Question V1.6.2 in 64-bit W7 HPE SP1?

    Is it safe to use Spybot's old version in 64-bit W7 HPE SP1?

    Thank you in advance.

  2. #2
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,529

    Default

    Hello antdude,

    HPE=Hewlett Packard Enterprise, is this a business machine please.

    Best regards.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    236

    Default

    Quote Originally Posted by tashi View Post
    Hello antdude,

    HPE=Hewlett Packard Enterprise, is this a business machine please.

    Best regards.
    No, Home Premium Edition (consumer).

  4. #4
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,529

    Default

    Hi antdude,

    Quote Originally Posted by antdude View Post
    Is it safe to use Spybot's old version in 64-bit W7 HPE SP1?
    Quote Originally Posted by antdude View Post
    No, Home Premium Edition (consumer).
    Thank you for clarifying.

    1.6.2 is still available for download, by safe do you mean compatible? There is a chart on this page.

    If that doesn't answer the question I will leave a note for the team.

    Best regards.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    236

    Default

    Quote Originally Posted by tashi View Post
    Hi antdude,




    Thank you for clarifying.

    1.6.2 is still available for download, by safe do you mean compatible? There is a chart on this page.

    If that doesn't answer the question I will leave a note for the team.

    Best regards.
    Thank you. Wow, v1.6.2 works in 64-bit W10 too? Wow.

  6. #6
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,529

    Default

    Quote Originally Posted by antdude View Post
    Thank you. Wow, v1.6.2 works in 64-bit W10 too? Wow.
    I haven't tried v1.6.2 on Win10 myself. Would you like me to ask the team for clarification?
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    236

    Default

    Quote Originally Posted by tashi View Post
    I haven't tried v1.6.2 on Win10 myself. Would you like me to ask the team for clarification?
    Sure.

  8. #8
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,529

    Default

    Hello antdude,

    Sorry for the delay, time zone differences and that time of the year.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •