Results 1 to 5 of 5

Thread: Immunization problem with Thunderbird

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    3

    Default Immunization problem with Thunderbird

    I have been running Spybot and immunization for some time, but several months ago immunization caused Thunderbird to not respond. If I undo immunization the problem resolves itself for varying periods of time, but eventually comes back. I have run immunization with Thunderbird marked to not immunize Thunderbird, but this seems to have no effect. Any solution please.

  2. #2
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,470

    Default

    Hello philg,

    I haven't heard of this issue before, which version and edition of Spybot do you have please.

    See: https://www.safer-networking.org/private/

    Best regards.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    3

    Default Thanks your response

    I am running Win 10 Pro 64bit Ver 10.0.14393. I updated to the latest Ver of Thunderbird this morning and have experienced the problem again. The Ver is 52.4.0 32 bit. Spybot is Ver 2.6 running under admin privileges. When I experience this problem which seems random, I undo immunization and then all is OK for a varying period of time. When I try to find the version detail of Spybot under "Help" I receive the following message "Access violation at address 3055A487 in module SDScan.exe Read of address 000002A0"
    I have had this problem for several months always with the latest version if Thunderbird and Spybot installed.
    Tks, Phil
    PS the edition is the Free Version

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    3

    Default Immunization problem with Thunderbird

    Quote Originally Posted by tashi View Post
    Hello philg,

    I haven't heard of this issue before, which version and edition of Spybot do you have please.

    See: https://www.safer-networking.org/private/

    Best regards.
    Hi Tashi,

    I have replied to your questions. Can you find the time to look at my problem.
    ]]Thanks, philg

  5. #5
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,470

    Default

    Hello philg,

    So sorry for the late response, I must have cleared my subscriptions too early.

    Please open a support ticket here they may have information in the database that could help.

    Best regards.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •