Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Thread: Spybot "Not Responding" when trying to Fix Selected after a system scan

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    1

    Default Same problem with Windows 10 Pro

    Quote Originally Posted by wheezy2 View Post
    Same issue. Bizarre. When it scans and I hit Fix Selected it shows as not responding. Then I have to rescan. There doesn't seem to be a fix yet.
    Same problem with Windows 10 Pro. No "safe mode option" that I am aware of. I also run Zone Alarm Firewall and Antivirus and disabling that does NOT make any difference.
    I have been using Spybot without issues for years. Even bought a license once many years ago. It wasn't until Windows 10 and the new version of Spybot that I had experienced any issues.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    1

    Default

    Quote Originally Posted by 24_Ford_GPW View Post
    Same problem with Windows 10 Pro. No "safe mode option" that I am aware of. I also run Zone Alarm Firewall and Antivirus and disabling that does NOT make any difference.
    I have been using Spybot without issues for years. Even bought a license once many years ago. It wasn't until Windows 10 and the new version of Spybot that I had experienced any issues.
    Same problem for me on Win7 Ultimate. Killing S&D after it hangs then running another scan yields far fewer reported items and then 'Fix Selected' quickly fixes them all.

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    2

    Default

    Same issue here on newest Spybot version, Windows 10

    Spybot froze when I clicked "Fix Selected" on spybot.png with 58 results.

    Ran it a second time (Spybot2.png) which only had 6 results, and Fixed right away.

    spybot.PNG Spybot2.PNG

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    Palm Desert CA
    Posts
    2

    Default Fix Selected

    Quote Originally Posted by 24_Ford_GPW View Post
    Same problem with Windows 10 Pro. No "safe mode option" that I am aware of. I also run Zone Alarm Firewall and Antivirus and disabling that does NOT make any difference.
    I have been using Spybot without issues for years. Even bought a license once many years ago. It wasn't until Windows 10 and the new version of Spybot that I had experienced any issues.
    Exactly same problem. Have had it for months. Developer doesn't know why?

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    Palm Desert CA
    Posts
    2

    Default Fix Selected

    I have had the same issue since I downloaded the program months ago. I hit "fix selected" and nothing happens. I hit it again and the program goes into "not responding." So I don't know if the issues are being fixed or not. I am a bit surprised that the developer of the program hasn't been able to repair that irregularity.

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    2

    Default Workaround

    This problem of Spybot hanging when try to "Fix Selected" started in last 1-2 updates. All you need to do is instead of fixing "all" at once is to fix maybe 10-15 at a time. Just work down the detected entries in small groups and you will find that you are able to fix all the detected problems and Spybot won't hang.

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    2

    Default Interesting

    So that's kind of unacceptable fix your leak ... My old win 7 install of the free version TORE through a fat list
    now on win 10 it pukes ?? seriously ?? !! I was considering purchasing the Pro version but yo really ??

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by Smuzoen View Post
    This problem of Spybot hanging when try to "Fix Selected" started in last 1-2 updates. All you need to do is instead of fixing "all" at once is to fix maybe 10-15 at a time. Just work down the detected entries in small groups and you will find that you are able to fix all the detected problems and Spybot won't hang.
    I have had the same issue since I downloaded the program months ago. I hit "fix selected" and nothing happens.

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by 24_Ford_GPW View Post
    Same problem with Windows 10 Pro. No "safe mode option" that I am aware of. I also run Zone Alarm Firewall and Antivirus and disabling that does NOT make any difference.
    I have been using Spybot without issues for years. Even bought a license once many years ago. It wasn't until Windows roblox auto clicker 10 and the new version of Spybot that I had experienced any issues.
    I also run Zone Alarm Firewall and Antivirus and disabling that does NOT make any difference.
    I have been using Spybot without issues for years. Even bought a license once many years ago.

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    1

    Default

    Quote Originally Posted by ChristianProgrammer View Post
    So that's kind of unacceptable fix your leak ... My old win 7 install of the free version TORE through a fat list
    now on win 10 it pukes ?? seriously ?? !! I was considering purchasing the Pro version but yo really ??
    I have the same problem with SPYBOT. No, I do not want to run in Safe Mode. No, I do not want to fix only a few items at a time.
    I'm frankly amazed that SPYBOT has not fixed their software problem. Or have they?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •