Results 1 to 6 of 6

Thread: Spybot Anti-Beacon won't run on startup

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    2

    Default Spybot Anti-Beacon won't run on startup

    Hi guys.
    I'm trying to set the program to start at startup and run re-immunize automaticly but I doesn't seem to work.
    I run the program as administrator, tick both settings in the program but it still won't do it.
    I've checked the scheluded tasks in windows to see if there's any problem there and the "result of the last run" states "0xD9".
    My system runs on windows 10 professional 64bit.
    Do you guys have any ideas?

    I've also tried copying the program shortcut to the autostart folder but it didn't do anything.
    When I check the autostart programs in windows it's clearly enabled so I don't know why it won't start.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,178

    Default

    Hello.
    You might like to contact Spybot support and ask about that. You can select antibeacon on the pulldown menu under Software & License on the contact form:
    https://www.safer-networking.org/support/#contactform

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    21

    Default was there a solution?

    Did this issue get solved?
    I have to manually re-immunize Anti-Beacon every time.

    (I came on this forum with two problems and found both on the first page!)

  4. #4
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,178

    Default

    I have to manually re-immunize Anti-Beacon every time.
    Just to be sure, your Anti-Beacon is not re-immunizing at each logon also, like tieri's? Anti-beacon's immunization isn't undone every time your start it, is it? I just wanted to ask to be sure we're on the same page.

    In task scheduler, tieri had "0xD9". listed under "Result of Last Run." Do you know if you also have that listed there?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by iansne View Post
    Did this issue get solved?
    I have to manually re-immunize Anti-Beacon every time.

    (I came on this forum with two problems and found both on the first page!)
    4 days ago I've received an email from the support saying that they're working on the problem.
    Hopefully we'll get the solution soon.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    21

    Default

    yes, getting 0xD9 on scheduler. (also says 'configured for windows vista' at bottom of that page!)
    I see there was a reply from support, so will wait and see.
    thanks for your replies

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •