Results 1 to 4 of 4

Thread: Printer Problem After Installation

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2020
    Posts
    2

    Default Printer Problem After Installation

    I used the free S&D for many years. Since my Windows 7 support ran out I thought it was time for a full antivirus suite.
    I bought full Spybot antivirus program last week. From the moment I installed it, I've had a problem with my printer.
    The printer now starts to print the last page a little bit (if I'm only printing 1 page, the same thing happens) and causes the printer to hold the page for 1-2 minutes before finally
    printing the rest of the page.

    any ideas?

  2. #2
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,245

    Default

    No, I don't have any ideas on what might cause that, and I haven't seen any similar printing problems posted about on the forums. So, your best bet probably would be to contact Spybot support and ask about it. There is a contact form here:

    https://www.safer-networking.org/support/#contactform

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2020
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by Zenobia View Post
    No, I don't have any ideas on what might cause that, and I haven't seen any similar printing problems posted about on the forums. So, your best bet probably would be to contact Spybot support and ask about it. There is a contact form here:

    https://www.safer-networking.org/support/#contactform
    thanks for the suggestion

  4. #4
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,245

    Default

    You're welcome.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •