Results 1 to 4 of 4

Thread: Cragusbe

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    20

    Default Cragusbe

    Internet Protection has stopped working. Cannot switch it on, even in Administrator mode.
    Getting messages about Proxies that I don't understand. The only system changes made were
    regular Windows Updates.

    Windows 10, Spybot 2.8 AV Professional Edition

  2. #2
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,777

    Default

    Hello CRAGUSBE,

    From the FAQ:

    To enable Live Protection:

    • Open Spybot by right-clicking on the Spybot icon and choosing the option to Run as Administrator.
    • Click on Show details in the bottom right corner of the Start Center.
    • Click on the Live Protection status in the Start Center. This will open up the Live Protection Settings.
    • If you see Live Protection is not installed, click on Show Live Protection advanced controls and click on Install Live Protection.
    • If you receive an error message saying "Live Protection System Driver could not be installed", you will have to restart your PC in order to re-attempt the installation.
    • Once you have restarted your machine, please open Spybot.
    • You should see a dialog asking you whether or not to install Live Protection, here click Yes.
    • If you do not see this dialog, go back into the Live Protection settings by pressing on the Live Protection status in the Start Center.
    • Click on Activate Live Protection. Live Protection should now be fully enabled.


    If this doesn't work please open a support ticket here and keep me posted.

    Best regards,
    tashi
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    20

    Default

    Thank you tashi.

    Problem solved.

    Your instructions for Live Protection showed that while it was flagged as ON, it was not active.
    After I activated it, Internet Protection remained OFF.

    Internet Protection came back ON when I restarted the computer.

  4. #4
    Member of Team Spybot tashi's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA
    Posts
    30,777

    Default

    Good to know, thank you CRAGUSBE.
    Microsoft MVP Reconnect 2018-
    Windows Insider MVP 2016-2018
    Microsoft Consumer Security MVP 2006-2016

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •