Results 1 to 4 of 4

Thread: Spybot deemed not authentic by Safer Networking after update

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    2

    Default Spybot deemed not authentic by Safer Networking after update

    Hi,
    I run the free version of Spybot on Windows 10.
    After updating this morning I clicked 'Start Scan' and got a warning from the Start Centre telling me that the file I was trying to run had not been recognised as authentic by Safer Networking. Same response when I clicked Update and Immunize.
    Any suggestions please?
    Screengrab below
    Joe
    Spybot authentication problem .JPG

  2. #2
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,392

    Default

    Hello.
    A couple people have posted here about that happening. One person had that warning when they opened quarantine, another had the warning when they tried to scan with Spybot, as is happening with yours. (m/f) answered in one of the posts, please see the reply here:
    https://forums.spybot.info/showthrea...l=1#post486793
    See here if you'd like to see the full forum thread:
    https://forums.spybot.info/showthrea...n-Notification

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by Zenobia View Post
    Hello.
    A couple people have posted here about that happening. One person had that warning when they opened quarantine, another had the warning when they tried to scan with Spybot, as is happening with yours. (m/f) answered in one of the posts, please see the reply here:
    https://forums.spybot.info/showthrea...l=1#post486793
    See here if you'd like to see the full forum thread:
    https://forums.spybot.info/showthrea...n-Notification
    Thanks for your help and the info.
    I'll re-install if I have to but it's a bit of a bind.
    Joe

  4. #4
    Spybot Advisor Team Zenobia's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5,392

    Default

    You're welcome.
    Yes, I'm sorry about having to reinstall, as far as I'm aware that is currently the only solution available at the moment.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •